Czesiu24 Napisano 4 Października 2008 Share Napisano 4 Października 2008 Witam. Jest to mój pierwszy model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinR Napisano 4 Października 2008 Share Napisano 4 Października 2008 Jak na pierwszy model to bardzo ładnie czysto wykonany czym malowałeś sprejem czy aero i jaką farbą.Jaka to firma i ile kosztował model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 4 Października 2008 Share Napisano 4 Października 2008 Jak na pierwszy model to bardzo ładnie czysto wykonany czym malowałeś sprejem czy aero i jaką farbą.Jaka to firma i ile kosztował model? Firma to Revell Model ładnie wykonany.Podoba mi się kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czesiu24 Napisano 4 Października 2008 Autor Share Napisano 4 Października 2008 Model kupiony w angli i kosztowal mnie jesli dobrze pamietam 15 funtow... malowałem sprayem plasti-kote 106S INSIGNIA RED... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P@wel Napisano 4 Października 2008 Share Napisano 4 Października 2008 Jak na pierwszy model to bardzo fajny czyściutko sklejony, super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 5 Października 2008 Share Napisano 5 Października 2008 No jak na pierwszy to naprawde ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 5 Października 2008 Share Napisano 5 Października 2008 Pierwsze koty za płoty, a i całkiem ładnie wyszedł Planujesz już co będzie następne na warsztacie?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czesiu24 Napisano 6 Października 2008 Autor Share Napisano 6 Października 2008 nastepny bedzie shelby mustang gt 350h 1:24 Revell'a... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinR Napisano 6 Października 2008 Share Napisano 6 Października 2008 Ja tez teraz sklejam mam na warsztacie shelby gt350.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 6 Października 2008 Share Napisano 6 Października 2008 przydał by się wash ale jak na pierwszy model bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LEOPARD1974 Napisano 13 Października 2008 Share Napisano 13 Października 2008 Super wykonanie,az trudno powiedzieć ,ze to pierwszy Twój model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czesiu24 Napisano 26 Października 2008 Autor Share Napisano 26 Października 2008 witam.. dziekuje wszystkim za komentarze pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 26 Października 2008 Share Napisano 26 Października 2008 Model wygląda czysto i schludnie. Mój pierwszy taki nie był....gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaroman Napisano 27 Października 2008 Share Napisano 27 Października 2008 Model dosc czysty. Nie widac wiekszych brakow. Jedynie lakier moglby byc wypolerowany. Popracuj nad tym przy nastapnym modelu. Pozdro!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi