czak45 Napisano 4 Czerwca Share Napisano 4 Czerwca Dobre malowanie wygląda jak prawdziwy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian76 Napisano 10 Czerwca Autor Share Napisano 10 Czerwca (edytowane) W dniu 4.06.2024 o 19:24, bazylms napisał: Zgadzam się z poprzednikami że to bardzo dobry model. I rzuciło mi się tak samo o czym pisał Seb - można by przetrzeć zęby kół napedowych i powierzchnie styku gąsienic z podłożem metalizerem. Można też wewnętrzną powierzchnię gąsienic która poruszała się po kole napinającym. Ale i tak to bardzo dobry model. Bardzo dziękuję za uwagi. Generalnie robiłem te przetarcia, ale prawdopodobnie starałem się zrobić je zbyt subtelne. Dodatkowo efekt "błysku" zawsze blednie po nałożeniu lakieru na koniec. Mam trochę z tym problem. Stosuje pigment lub ołówek. Jeśli ich nie zabezpieczę lakierem - szybko się "wycierają", natomiast z drugiej strony lakier powoduje, że bledną . Trochę dla mnie ślepa ulica Help! Edytowane 10 Czerwca przez Sebastian76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian76 Napisano 10 Czerwca Autor Share Napisano 10 Czerwca W dniu 4.06.2024 o 23:35, czak45 napisał: Dobre malowanie wygląda jak prawdziwy. Dziękuje za mile słowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 14 Czerwca Share Napisano 14 Czerwca Doskonały efekt końcowy. Moje gratulacje . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian76 Napisano 17 Czerwca Autor Share Napisano 17 Czerwca W dniu 14.06.2024 o 09:25, Erni napisał: Doskonały efekt końcowy. Moje gratulacje . Bardzo mi miło. Dziękuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian76 Napisano 17 Czerwca Autor Share Napisano 17 Czerwca W dniu 4.06.2024 o 23:35, czak45 napisał: Dobre malowanie wygląda jak prawdziwy. Pięknie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 29 Czerwca Share Napisano 29 Czerwca Zdecydowanie jestem na TAK podoba mi się w całości . Malunki , brudzenie czy też detal pierwsza klasa . Pozdrawiam Mirek . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi