Ostach Napisano 12 Października 2008 Share Napisano 12 Października 2008 Co do ramy faktycznie jest prześwit i tez mi się to nie podoba ale raczej już nie będę tego zmieniałAle to chyba nie aż taki duży problem. Popraw zwłaszcza ten jasny szary. zastanawiam się nad tymi liniami i tu pytanie model był już malowany sido to nie stanowi problemu? I jeszcze pytanie jak to prawidłowo zrobic i czym. Zasidoluksować problemu nie będzie, ale ścierać wash potem może być problem przy wysuniętym podwoziu. Chociaż w sumie linie da sie jakoś zapuścić. A jak?viewtopic.php?t=6669 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 12 Października 2008 Share Napisano 12 Października 2008 Co do ramy faktycznie jest prześwit i tez mi się to nie podoba ale raczej już nie będę tego zmieniał. no właśnie chodziło o prześwitywanie, jak na to że prześwituje dostaje odp. "radze popatrzyć na zdjęcia" no to daje o co mi chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 12 Października 2008 Share Napisano 12 Października 2008 Oczywiście Toyo, nie możesz się mylić w tym temacie Ja dopiero co, wczoraj pierwszy raz miałem okazję zobaczyć szparkę w muzeum. siedziałem przy niej 2h i się przyglądałem Piękny samolot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzechuG Napisano 12 Października 2008 Share Napisano 12 Października 2008 natomiast zastanawiam się nad tymi liniami i tu pytanie model był już malowany sido to nie stanowi problemu? Witaj. Ja linie w swoim Migu robiłem już na pomalowanym samolocie. Zrobiłem je zaostrzonym ołówkiem 0,5mm. Może to i mało profesjonalne ale skuteczne. Link do galerii viewtopic.php?t=10022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 12 Października 2008 Share Napisano 12 Października 2008 Co do ramy faktycznie jest prześwit i tez mi się to nie podoba ale raczej już nie będę tego zmieniał. no właśnie chodziło o prześwitywanie, jak na to że prześwituje dostaje odp. "radze popatrzyć na zdjęcia" no to daje o co mi chodzi... Następnym razem zacytuje tylko to co mi nie pasuje resztę wypowiedzi wyrzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boros Napisano 13 Października 2008 Autor Share Napisano 13 Października 2008 Ciekawy pomysł z tym ołówkiem wieczorem zobaczę jak to wygląda na modelu próbnym. A co do ramy to myślę ze ją poprawie nie chciałem tego robic wcześniej bo nie wiedziałem jak będzie gdy nałożę farbę na sido a teraz jestem zdeterminowany i spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Javorek_7411 Napisano 13 Października 2008 Share Napisano 13 Października 2008 czekamy na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi