bulik58 Napisano 5 Sierpnia Share Napisano 5 Sierpnia (edytowane) 37 minut temu, WPR napisał: Nieee pomyliłeś mnie z kimś innym ja bym na pewno tego lepie nie zrobił. Tak model wygląda obecnie. Jednak zdecydowałem się skończyć podwozie przed sklejeniem co przysporzyło mi bardzo dużo bólu głowy aż do poziomu zwątpienia w sens zabawy w modelarstwo. Wydech próbowałem zrobić z blachy miedzianej. Muszę jakoś zrobić liny holownicze. Ktoś ma jakiś pomysł albo produkt może podpowiedzeić ? W wozie były takie nietypowe podwójne liny. Takie mogą być? Jeśli tak to kup liny Eureki do Magacha 6B Gal Batash za całe 27,31 zł w Plastmodel. albo ten zestaw 1/35 Towing Cable Mark IV for WWII British Tanks and SPGs Eureka XXL ER-3546 23, 67 zl Edytowane 5 Sierpnia przez bulik58 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WPR Napisano 5 Sierpnia Autor Share Napisano 5 Sierpnia O super! Dzięki, wyglądają w ten deseń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 5 Sierpnia Share Napisano 5 Sierpnia 2 minuty temu, WPR napisał: O super! Dzięki, wyglądają w ten deseń. Wrzuciłem jeszcze typowe dla anglików. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 6 Sierpnia Share Napisano 6 Sierpnia Cudeńka Panie ...... cudeńka ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WPR Napisano 8 Października Autor Share Napisano 8 Października Liny dokupione. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 9 Października Share Napisano 9 Października Myślałem o zrobieniu tego modelu, ale Tobie tak ładnie wyszedł, że już sobie podaruję, bo tak ładnie mi nie wyjdzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WPR Napisano 22 Października Autor Share Napisano 22 Października W dniu 9.10.2024 o 12:21, michal0281 napisał: Myślałem o zrobieniu tego modelu, ale Tobie tak ładnie wyszedł, że już sobie podaruję, bo tak ładnie mi nie wyjdzie . 1. bez przesady, 2 zawsze ktoś robi lepiej - nie co tak do tego podchodzić Powoli będę kończył. Zastanawiam się jeszcze czy próbować zrobić siatkę, którą widać na zdjęciach historycznych. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 23 Października Share Napisano 23 Października Fajnie Ci to wychodzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 26 Października Share Napisano 26 Października Ale cudeńko, pięknie wygląda to faktura odlewu na wieży po pomalowaniu. Tylko osłona jarzma wydaje mi się zbyt czysta - będziesz coś działał jeszcze na niej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WPR Napisano 2 Listopada Autor Share Napisano 2 Listopada Dzięki. Próbowałem jeszcze coś dodać do wieży jak sugerowałeś. Czy coś wyszło czy nie to nie wiem. Tak czy inaczej temat dla mnie zakończony. Może dodam jeszcze siatkę. Spróbuję ją zrobić z gazy zobaczymy czy cokolwiek z tego wyjdzie. Mam też jeszcze figuranta do pomalowania, ale on wymagał by jakiejś podstawki a na razie zacząłem inny model... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi