Michal_1981 Napisano 19 Maja Share Napisano 19 Maja Witam. Nie wiem czy to dobry dział ... Robiąc porządki na komputerze znalazłem kilka ciekawych dokumentów PDF. Na przykład skan oryginalnej listy części zamiennych do Me 109 F - ponad 400 stron dość ciekawych materiałów. Jeśli popełniam nietakt i jest to znany każdemu z Was dokument to z góry przepraszam za zawracanie gitary . Mam jeszcze kilka fajnych pdf (spitfire MK V i pasażerski Boeing) to jak coś to piszcie. Dokument jest dość ciężki - 42 MB i nie mam pomysłu jak go Wam przekazać. Mogę go wysyłać na "we transfer" i podać link do pobrania. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 19 Maja Share Napisano 19 Maja Poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 19 Maja Share Napisano 19 Maja również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenek_65 Napisano 19 Maja Share Napisano 19 Maja Jeśli można to też poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi