robertmodelarz Napisano 24 Lipca Autor Share Napisano 24 Lipca 6 godzin temu, majkel1 napisał: A czy ten pancerz od spodu to nie jet przypadkiem odwrotnie przyklejony? E coś mi się pokreciło. Inaczej nie pasuje..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 10 Października Autor Share Napisano 10 Października (edytowane) Minęły wakacje i wrześniowy czas remontów. Merida już ukończona, jutro wstawię galerię-wóz o nr 781 Muzeum Polskiej Techniki Wojskowej Forty Czerniakowskie Warszawa: Edytowane 10 Października przez robertmodelarz 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 12 Października Share Napisano 12 Października W dniu 10.10.2024 o 18:39, robertmodelarz napisał: Minęły wakacje i wrześniowy czas remontów. Merida już ukończona, jutro wstawię galerię-wóz o nr 781 Muzeum Polskiej Techniki Wojskowej Forty Czerniakowskie Warszawa: Bardzo dobrze zrobiła ci ta przerwa od modelarstwa , może Robert załóż firmę remontową i w wolnych chwilach składaj modele. Efekt jaki tu uzyskałeś jest w 100 % lepszy od poprzednich niektórych modeli , sorry za szczerość. Mi się ten model podoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 12 Października Autor Share Napisano 12 Października (edytowane) Odpalamy Meridę od Galerii: niech smrodzi i hałasuje..... Edytowane 12 Października przez robertmodelarz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 12 Października Share Napisano 12 Października Liczyłem na akcent z jakąś rudowłosą łuczniczką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 12 Października Share Napisano 12 Października W dniu 10.10.2024 o 18:39, robertmodelarz napisał: Model (zwłaszcza kolor) super! Liście trochę gorzej wyglądają. Godzinę temu, robertmodelarz napisał: niech smrodzi i hałasuje..... Na pohybel zielonym aktywiszczom! 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 12 Października Autor Share Napisano 12 Października 2 godziny temu, kret69 napisał: Liczyłem na akcent z jakąś rudowłosą łuczniczką. Proszę bardzo!!!! Ruda jak Marusia w Czterech Pancernych!!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi