robertmodelarz Napisano 24 Lipca 2024 Autor Share Napisano 24 Lipca 2024 6 godzin temu, majkel1 napisał: A czy ten pancerz od spodu to nie jet przypadkiem odwrotnie przyklejony? E coś mi się pokreciło. Inaczej nie pasuje..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 10 Października 2024 Autor Share Napisano 10 Października 2024 (edytowane) Minęły wakacje i wrześniowy czas remontów. Merida już ukończona, jutro wstawię galerię-wóz o nr 781 Muzeum Polskiej Techniki Wojskowej Forty Czerniakowskie Warszawa: Edytowane 10 Października 2024 przez robertmodelarz 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 12 Października 2024 Share Napisano 12 Października 2024 W dniu 10.10.2024 o 18:39, robertmodelarz napisał: Minęły wakacje i wrześniowy czas remontów. Merida już ukończona, jutro wstawię galerię-wóz o nr 781 Muzeum Polskiej Techniki Wojskowej Forty Czerniakowskie Warszawa: Bardzo dobrze zrobiła ci ta przerwa od modelarstwa , może Robert załóż firmę remontową i w wolnych chwilach składaj modele. Efekt jaki tu uzyskałeś jest w 100 % lepszy od poprzednich niektórych modeli , sorry za szczerość. Mi się ten model podoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 12 Października 2024 Autor Share Napisano 12 Października 2024 (edytowane) Odpalamy Meridę od Galerii: niech smrodzi i hałasuje..... Edytowane 12 Października 2024 przez robertmodelarz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 12 Października 2024 Share Napisano 12 Października 2024 Liczyłem na akcent z jakąś rudowłosą łuczniczką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 12 Października 2024 Share Napisano 12 Października 2024 W dniu 10.10.2024 o 18:39, robertmodelarz napisał: Model (zwłaszcza kolor) super! Liście trochę gorzej wyglądają. Godzinę temu, robertmodelarz napisał: niech smrodzi i hałasuje..... Na pohybel zielonym aktywiszczom! 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 12 Października 2024 Autor Share Napisano 12 Października 2024 2 godziny temu, kret69 napisał: Liczyłem na akcent z jakąś rudowłosą łuczniczką. Proszę bardzo!!!! Ruda jak Marusia w Czterech Pancernych!!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi