PUSH-UPEK Napisano 8 Października 2008 Share Napisano 8 Października 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 9 Października 2008 Share Napisano 9 Października 2008 fajny, z wyczuciem wycieniowany, ciekawie oddane metaliczne kolory, podoba mi się Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 9 Października 2008 Share Napisano 9 Października 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 9 Października 2008 Share Napisano 9 Października 2008 No świetnie to wygląda... Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 9 Października 2008 Share Napisano 9 Października 2008 jeszcze pytanie mi się nasunęło, ładny łańcuszek - był w zestawie czy własnym sumptem dołożyłeś? Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PUSH-UPEK Napisano 9 Października 2008 Autor Share Napisano 9 Października 2008 Witam!!!!!!!!!! Łancuszek był w komplecie, jest to firma M MODEL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 9 Października 2008 Share Napisano 9 Października 2008 Ten metalik jest najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uvJacek Napisano 14 Października 2008 Share Napisano 14 Października 2008 Ja bym bardziej ścieniował tę jego sukienke co wystaje spod kolczugi bo jeśli reszta jest wmiare poprawna to ta część jest bardzo płaska może nawet nie trzeba robić cieni w zagłębieniach tej szaty tylko rozjaśnić fałdy które są wypukłe?ze niby pada na nie słońce. Tarcza mi się bardzo podoba - z tymi śladami po ciosach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PUSH-UPEK Napisano 15 Października 2008 Autor Share Napisano 15 Października 2008 Witam, cieniowałem, ale niestety zdjęcia sa nienajlepszej jakości i nie oddaja prawdziwego efektu. Niestety figurke robiłem na zamówienie i nie mam możliwości zrobienia dobrych fotek. POZDRO!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi