makinen Napisano 14 Czerwca Share Napisano 14 Czerwca Ciekawostka taka- model Toyoty znany jako VPS 2 używany przez francuskich żołnierzy w ramach Takuba Task Force w Mali. Producent to Black Snake Model- wchodząca na rynek firma z wydrukami 3D. Choroby wieku dziecięcego widoczne. Model jeszcze niedopracowany, ale...kolega z Kit Maker nabył. Jakość pozostawiała dużo do zyczenia, więc odesłał i dostał dużo lepszy jakościowo wydruk. Chwała producentowi za słuchanie kupujących i reakcję. Na szcżęście z pomocą przyszli mi Francuzi obwieszając swój pojazd szmatami. Generalnie- temat ciekawy, ale na półkę i zapomnieć. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 14 Czerwca Share Napisano 14 Czerwca Fajna robota, niedoróbek o których piszesz nie widać - umiejętnie zamaskowane! Podoba się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 14 Czerwca Share Napisano 14 Czerwca Nie moje klimaty, ale jest cool, fajny nieład te wsie szmaty, masz rękę do tego typu pojazdów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 14 Czerwca Share Napisano 14 Czerwca Dla mnie to też nie moja bajka ale model jest piękny. Podziwiam. No i to co poprzednicy pisali, to maskowanie jest super. Podoba się zdecydowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi