adamkijak Napisano 23 Czerwca Share Napisano 23 Czerwca Witam wszystkich Model ukończony, Takom zazwyczaj kojarzy mi się z jakością ale tutaj dali dupy. Te gumowe gąski są strasznie sztywne i za krótkie, rozciągnięcie pomaga, niestety koła i zawieszenie nie daje rady i się nagina. Przedni pojazd jeszcze jakoś wyszło, ale drugi to już dupa. Jeżeli chodzi o siatkę maskująca to produkt od AFV to zwykła kalka i rozsypała się na proszek jak tylko zacząłem ją układać na modelu itd, zakupiłem zamiast tego badziewia produkt od AK i muszę powiedzieć że naprawdę dużo wybacza, można rozciągać, malować itd jak się chce. Dobra foty: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 24 Czerwca Share Napisano 24 Czerwca W temacie siatki- też kiedys kupilem AVF. Moja się nie rozsypała, ale praca z tym bardzo upierdliwa i efekt mizerny. Produkt AK- używałem na dwóch Toyotach- chwalić będę. Dobrze się układa, można malować, szarpac itd. Sam model- ciekawy temat, ale szczerze...po warsztacie spodziewałem się bardziej spektakularnego efektu. Może to styranie błotem, sniegiem itd spodowały, że mój odbiór jest z mieszanymi uczuciami. Może kwestia niezbyt udanych zdjęć- tu ja jestem liderem marnych fotek, ale cos gdzies jest na rzeczy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 24 Czerwca Autor Share Napisano 24 Czerwca 1 godzinę temu, makinen napisał: W temacie siatki- też kiedys kupilem AVF. Moja się nie rozsypała, ale praca z tym bardzo upierdliwa i efekt mizerny. Produkt AK- używałem na dwóch Toyotach- chwalić będę. Dobrze się układa, można malować, szarpac itd. Sam model- ciekawy temat, ale szczerze...po warsztacie spodziewałem się bardziej spektakularnego efektu. Może to styranie błotem, sniegiem itd spodowały, że mój odbiór jest z mieszanymi uczuciami. Może kwestia niezbyt udanych zdjęć- tu ja jestem liderem marnych fotek, ale cos gdzies jest na rzeczy. Jak mam być szczery to model o którym najchętniej bym zapomniał, może dlatego że właściwie to nie miałem na niego pomysłu od początku i zmieniłem kierunek?, nie wiem . Na półkę go i do następnego projektu, mam nadzieje że będzie lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 24 Czerwca Share Napisano 24 Czerwca Chyba trafiłeś w sedno z tym brakiem pomysłu - całkowicie rozumiem i znając Twoje możliwości czekam na pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi