makinen Posted June 25, 2024 Share Posted June 25, 2024 (edited) Taki oto dziwak trafia na warsztat. O ile sam pojazd jest dość dziwaczny, to jeszcze go "znormalizuję" do wersji używanej przez Kanadyjczyków wyposażonej w wyrzutnię TOW. Pudełko malutkie, pojazd też. Na zdjęciach pudełko () i pojazd docelowy. Wyrzutnię wykorzystam z Humvee. Problematyczne na ten moment wydaje mi się radio. Zdjęć referencyjnych mam dużo, więc mam nadzieję, że wyjdę z twarzą. Edited June 25, 2024 by makinen 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makinen Posted July 13, 2024 Author Share Posted July 13, 2024 No i bęc. Zamykam zabawę. Takiego g...a dawno nie miałem w rękach. Może przyzwyczajenie do form modeli, które do tej pory budowałem spowodowało, że się odzwyczaiłem. ale nie mam cierpliwości do tego badziewia. Masa rozdrobionych części. karoseria i wnętrza nadkoli do pierdyliard elementów, które jak LEGO nie pasują, a kazdy odchył powoduje zachwianiem całej konstrukcji. Mam w szafie 15 innych pewniaków jakościowych, więc pass. Bobardiera nie będzie. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertmodelarz Posted July 13, 2024 Share Posted July 13, 2024 Cały czas siły specjalne!!!! Fajny temat. Szkoda!!!! Ja walczę z Meridą konwersja żywiczna, leżała w szafie 15 lat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts