makinen Napisano 25 Czerwca Share Napisano 25 Czerwca (edytowane) Taki oto dziwak trafia na warsztat. O ile sam pojazd jest dość dziwaczny, to jeszcze go "znormalizuję" do wersji używanej przez Kanadyjczyków wyposażonej w wyrzutnię TOW. Pudełko malutkie, pojazd też. Na zdjęciach pudełko () i pojazd docelowy. Wyrzutnię wykorzystam z Humvee. Problematyczne na ten moment wydaje mi się radio. Zdjęć referencyjnych mam dużo, więc mam nadzieję, że wyjdę z twarzą. Edytowane 25 Czerwca przez makinen 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 13 Lipca Autor Share Napisano 13 Lipca No i bęc. Zamykam zabawę. Takiego g...a dawno nie miałem w rękach. Może przyzwyczajenie do form modeli, które do tej pory budowałem spowodowało, że się odzwyczaiłem. ale nie mam cierpliwości do tego badziewia. Masa rozdrobionych części. karoseria i wnętrza nadkoli do pierdyliard elementów, które jak LEGO nie pasują, a kazdy odchył powoduje zachwianiem całej konstrukcji. Mam w szafie 15 innych pewniaków jakościowych, więc pass. Bobardiera nie będzie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 13 Lipca Share Napisano 13 Lipca Cały czas siły specjalne!!!! Fajny temat. Szkoda!!!! Ja walczę z Meridą konwersja żywiczna, leżała w szafie 15 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi