mjakm Napisano 26 Czerwca Share Napisano 26 Czerwca Dopłynąłem do końca. Niestety zmęczył mnie ten okręt okrutnie. Ilość blach i przeróbek oraz brak doświadczenia zrobił swoje. Klej CA na zmianę z debonderem i tak w kółko - dobra nauka na przyszłość i sygnał że trzeba zainwestować w kilka narzędzi. Najtrudniej było zbudować mi wieże od podstaw i niestety to widać. po cichu liczę że chociaż śruby w dobrą stronę Oczywiście dziękuję kolegom udzielającym się w warsztacie, za pomoc i zaangażowanie. Zbudowane z zestawu Hobby Boss. Dodatki to zestaw blach przygotowanych przez Eduard, pokład i łańcuchy od ArtWax, malowanie Life Color, Mr.Hobby i Tamiya. Brudzenie to filtry MIG , wash i cała reszta Abteilung 502. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 26 Czerwca Share Napisano 26 Czerwca Włożyłeś dużo czasu w budowę, poświęć jeszcze troche na dodanie relingów. Pozdrawiam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 26 Czerwca Share Napisano 26 Czerwca Śruby dobrze. 1 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 26 Czerwca Share Napisano 26 Czerwca (edytowane) kawął łokrętu fajnie te białe maszty wyglądają Edytowane 26 Czerwca przez laskonogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 26 Czerwca Share Napisano 26 Czerwca Bardzo ładny, gratuluję cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cdarek Napisano 26 Czerwca Share Napisano 26 Czerwca model spoko.....gratuluję wytrwałości. Relingi oczywiście dodaj i będzie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi