Filip Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 (edytowane) Jak zobaczyłem to odrazu mi szczena gdzieś upadła Zresztą sami zobaczcie: http://www.hasegawa-model.co.jp/akagi/Z25E.html Edit: Ale ze mnie matoł Proszę administrację o przeniesienie do odpowiedniego działu. Za utrudnienia przepraszam Edytowane 15 Października 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 bębnimy o tym w temacie z nowościami Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 ocenzurowałem swoją odpowiedź ze względu na ilość przekleństw z wrażenia!!! wow!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 To cudo razem z kompletem blach będzie kosztowalo grubo ponad tysiąc złociszów.... Niestety dolar nie ma już zamiaru spadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 No wszystko fajnie ale nie ten dział !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip Napisano 15 Października 2008 Autor Share Napisano 15 Października 2008 Dlatego zrobiłem Edit w 1 poście . Napiszę jeszcze tutaj: Proszę administrację o przeniesienie wątku do odpowiedniego działu! Za utrudnienia przepraszam. Co do modelu to wystarczy popatrzyć ile el.fototrawionych posiada Cena będzie ogromna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi