tornado Napisano 31 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2010 Poznaję ten model tylko czemu nie mam go na żadnym zdjęciu z tej imprezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danonek31 Napisano 31 Stycznia 2010 Share Napisano 31 Stycznia 2010 Autko wyje... w kosmos! Zajebi... się prezentuje. Pełen szacun tornado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Stycznia 2010 Share Napisano 31 Stycznia 2010 tylko czemu nie mam go na żadnym zdjęciu z tej imprezy A były gdzieś zdjęcia z tej imprezy?? A i tak straciłem chyba tam tylko czas nie było konkurencji, ale przynajmniej widziałem tego trans am na żywo naprawdę piękny model!! Dobra robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 2 Lutego 2010 Autor Share Napisano 2 Lutego 2010 A były gdzieś zdjęcia z tej imprezy?? Nie wiem czy były gdzieś publikowane zdjęcia, ale ja napstrykałem trochę. Możliwe, że gdy cykałem fotki, to Twojego modelu jeszcze nie było na sali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi