kaesz Napisano 18 Lipca Share Napisano 18 Lipca Sprzedam książkę z serii Polish Wings o samolotach Ił-2. 96 stron, 264 ilustracje, 49 kolorowych sylwetek. Tekst w języku angielskim. Stan niemalże idealny. Wysyłka: list polecony 8,30 zł, paczkomat InPost 16,99 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 18 Lipca Share Napisano 18 Lipca Jaka cena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaesz Napisano 19 Lipca Autor Share Napisano 19 Lipca Przepraszam, zapomniałem napisać. 70 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 19 Lipca Share Napisano 19 Lipca Jak Kolega się nie zdecyduje, to uwolnię Kolegę od "tego ciężaru" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 19 Lipca Share Napisano 19 Lipca Jak chcesz bierz bo mam w planach inny projekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 19 Lipca Share Napisano 19 Lipca 41 minut temu, Adamo722 napisał: Jak chcesz bierz bo mam w planach inny projekt. Ok, dzięki 22 godziny temu, kaesz napisał: Sprzedam książkę z serii Polish Wings o samolotach Ił-2. 96 stron, 264 ilustracje, 49 kolorowych sylwetek. Tekst w języku angielskim. Stan niemalże idealny. Wysyłka: list polecony 8,30 zł, paczkomat InPost 16,99 zł Proszę o dane do przelewu na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 26 Lipca Share Napisano 26 Lipca Książka dotarła w jak najlepszym porządku. Polecam i dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi