Sudus Napisano 25 Lipca Share Napisano 25 Lipca Witam Przedstawiam model Samolotu F-16 w barwach zespołu akrobacyjnego Singapurskich Sił Powietrznych Black Knights, Zestaw Kinetic. Model prosto z pudła. Pasy, gwiazdy i półksiężyc malowane od masek jakie zrobiłem na podstawie kalkomanii. Jest to nowy model F-16 i w porównaniu z wcześniejszymi zestawami ten sklejało się bardzo fajnie. Malowany farbami Mr.Hobby Ostatnie zdjęcia przedstawiają moje kolorowe efki które mam w kolekcji Pozdrawiam Piotr 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frankie Napisano 25 Lipca Share Napisano 25 Lipca Zrób SOLOTurka, będzie ładnym dodatkiem do kolekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 30 Lipca Share Napisano 30 Lipca Zdjęcia są dziwne , jakieś spłaszczone czy ja tylko takie wrażenie odnoszę. Co do modelu, ja bym uplastycznił wygląd delikatnym washem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 30 Lipca Share Napisano 30 Lipca Bardzo ładna rodzinka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi