SnajperTBG Napisano 3 Sierpnia Share Napisano 3 Sierpnia Cześć. Kiedyś mnie naszło na humvee z idfu no i popełniłem takowego bazując na fotkach w necie i na forum. Nie jest to jakiś mega model w kolekcji aczkolwiek cieszy oko. Na obecnym etapie wygląda tak. Jest sporo jeszcze do zrobienia. Będzie na pewno pancerz UPK(kratownica )chociaż go nie widać ale mam wydruk 3d więc go zamontuję. Muszę uzbroić w okablowanie wyrzutnie TOW oraz się zastanawiam nad kablami na prawą burtę wozu. Kalki kupione w Jadar Hobby wygrzebane dosłownie z ciemności magazynu:) - dzięki chłopaki za pomoc. Niestety do humvee nie ma na rynku kalek więc trzeba się posiłkować tym co jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 4 Sierpnia Share Napisano 4 Sierpnia Jedna z efektywniejszych wersji humvee. W zasadzie wszystkie używane przez Izrael są świetne i można zrobić z tego bardzo atrakcyjna kolekcje, ale większość to zabawa ze scratchem. Czekam na finał, bo jeszcze trochę roboty masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 4 Sierpnia Share Napisano 4 Sierpnia Fajnie idzie... To konwersja Legenda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi