Bushi Napisano 11 Sierpnia Share Napisano 11 Sierpnia Witam Chciałbym kupić figurki w skali 1/72 - okres 2 wojny światowej, po 1941 roku. Najbardziej interesują mnie: piechota niemiecka mundury letnie/zimowe piechota radziecka mundury letnie/zimowe piechota amerykańska mundury letnie/zimowe czołgiści radzieccy mundury letnie/zimowe czołgiści niemieccy mundury letnie/zimowe Chętnie przyjrzę się figurkom wyspecjalizowanych formacji jak artylerzyści, saperzy, medycy polowi, ale bez pilotów i lotniczego personelu naziemnego. Zestawy nie muszą być nowe i kompletne, natomiast ważne, żeby dało się skompletować z nich całe figurki w pełnym wyposażeniu. Oczywiście interesują mnie figurki dobrze odlane bez jakichkolwiek braków. Ulepy z hellera czy airfixa proszę sobie darować. Preferuję nowsze figurki z Italeri, Preiser, Pegasus, Zwezda. Bardzo by mnie ucieszyła możliwość kupna kilku zestawów od jednej osoby, dzięki czemu zaoszczędziłbym na wysyłce. Kontakt pod postem, priv, lub email bushi84@wp.pl Mile widziane real foto zestawów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 11 Sierpnia Share Napisano 11 Sierpnia Mam na zbyciu zestaw Italeri 6069. Brakuje czterech figurek a jedna jest bez głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bushi Napisano 11 Sierpnia Autor Share Napisano 11 Sierpnia Masz jeszcze jakieś figurki 1/72 WWII? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 11 Sierpnia Share Napisano 11 Sierpnia Nie.Tylko ten zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi