Bushi Napisano 11 Sierpnia 2024 Napisano 11 Sierpnia 2024 Witam Chciałbym kupić figurki w skali 1/72 - okres 2 wojny światowej, po 1941 roku. Najbardziej interesują mnie: piechota niemiecka mundury letnie/zimowe piechota radziecka mundury letnie/zimowe piechota amerykańska mundury letnie/zimowe czołgiści radzieccy mundury letnie/zimowe czołgiści niemieccy mundury letnie/zimowe Chętnie przyjrzę się figurkom wyspecjalizowanych formacji jak artylerzyści, saperzy, medycy polowi, ale bez pilotów i lotniczego personelu naziemnego. Zestawy nie muszą być nowe i kompletne, natomiast ważne, żeby dało się skompletować z nich całe figurki w pełnym wyposażeniu. Oczywiście interesują mnie figurki dobrze odlane bez jakichkolwiek braków. Ulepy z hellera czy airfixa proszę sobie darować. Preferuję nowsze figurki z Italeri, Preiser, Pegasus, Zwezda. Bardzo by mnie ucieszyła możliwość kupna kilku zestawów od jednej osoby, dzięki czemu zaoszczędziłbym na wysyłce. Kontakt pod postem, priv, lub email bushi84@wp.pl Mile widziane real foto zestawów. Pozdrawiam Cytuj
Xmen Napisano 11 Sierpnia 2024 Napisano 11 Sierpnia 2024 Mam na zbyciu zestaw Italeri 6069. Brakuje czterech figurek a jedna jest bez głowy. Cytuj
Bushi Napisano 11 Sierpnia 2024 Autor Napisano 11 Sierpnia 2024 Masz jeszcze jakieś figurki 1/72 WWII? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi