wieslaw_ Napisano 12 Sierpnia Share Napisano 12 Sierpnia Niebawem powinien się ukazać Pom-Pom x8 w Model Hobby. Na razie drukuję model testowy więc zobaczymy co z tego wyjdzie w realu. Skala nieco nie plastikowa bo 1/200 natomiast do Hooda i Nelsona powinny pasować. Jak zdejmę wydruk z drukarki to wrzucę fotki. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LuisNazarioDeLama Napisano 12 Sierpnia Share Napisano 12 Sierpnia Moglibyście zacząć drukować w 1/350. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek-M128 Napisano 12 Sierpnia Share Napisano 12 Sierpnia Czekamy:)Wiem, że robi je micromaster, ale nie wiem jak z jakością. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wieslaw_ Napisano 12 Sierpnia Autor Share Napisano 12 Sierpnia 52 minuty temu, LuisNazarioDeLama napisał: Moglibyście zacząć drukować w 1/350. Niestety jestem "papierzakiem" i moja skala to 1/200. Żeby zrobić z tego modelu 1/350 musiałbym go całego przerobić. Niestety cały proces nie działa w ten sposób, że teraz przeskaluję sobie tego pom-pom'a w dół i będzie gitara. Już niektóre elementy z tej skali mogą mieć problem aby się wydrukować bo są na granicznych wartościach tego co jestem w stanie osiągnąć w druku 3D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wieslaw_ Napisano 12 Sierpnia Autor Share Napisano 12 Sierpnia (edytowane) Oprócz jednego detalu, który jest już poprawiony wszystko się wydrukowało. W weekend postaram się ogarnąć supporty (których oczywiście dałem za dużo) i poskładam to do kupy. Nie miałem żadnego grosika na podorędziu więc położyłem Olfę do porównania. Zdjęcia wyszły z jakąś dziwną kompresją więc jak już poskładam całość wrzucę nowe ale zapewniam, że na żywo wygląda to o niebo lepiej Edytowane 12 Sierpnia przez wieslaw_ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
volsebix Napisano 13 Sierpnia Share Napisano 13 Sierpnia Człowieku MAN !!! Pięknie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wieslaw_ Napisano 16 Sierpnia Autor Share Napisano 16 Sierpnia (edytowane) Po delikatnej edycji czasu naświetlania oraz symbolicznym "cyknięciem" gruntem, mamy taki oto efekt: Edytowane 16 Sierpnia przez wieslaw_ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 17 Sierpnia Share Napisano 17 Sierpnia Tym 'gruntem' to zaciemniłeś obraz Wiesiek, bo teraz nie wiem co jest artefaktem wydruku, a co odkurzem. Samo działko jest obłędne, szkoda tylko że skala nieprzydatna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek-M128 Napisano 17 Sierpnia Share Napisano 17 Sierpnia Ładnie wyszło i w słusznej skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi