Thalgonis Napisano 3 Września Share Napisano 3 Września Hejka, jak w tytule - i wszystko jasne Ma być niby tak, ale wiadomo, że wyjdzie jak zwykle SF, więc spoko A poniżej rozmontowanie na czynniki pierwsze czyli krótko pisząc: pierwsze cięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 3 Września Share Napisano 3 Września Jak ma być SF to złam zasadę i zrób wehikuł Pana Samochodzika. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SFModel Napisano 3 Września Share Napisano 3 Września Ten na zdjęciu ma zupełnie inny bieżnik niż zestawowy. No ale skoro SF 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 3 Września Share Napisano 3 Września Czyli będzie podstawka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 3 Września Autor Share Napisano 3 Września Godzinę temu, Endrju napisał: Jak ma być SF to złam zasadę i zrób wehikuł Pana Samochodzika. Nie dam rady - nigdzie nie znajdę silnika ferrari 410 SA 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 3 Września Autor Share Napisano 3 Września Godzinę temu, SFModel napisał: Ten na zdjęciu ma zupełnie inny bieżnik niż zestawowy. No ale skoro SF Naprawdę myślisz, że przy tym błocku co go chcę nawalić będzie widać bieżnik? Olał to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 3 Września Autor Share Napisano 3 Września 5 minut temu, halset napisał: Czyli będzie podstawka? yes, yes, yes! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 3 Września Autor Share Napisano 3 Września Tyle na teraz... To urlopowe dłubanie, więc z resztą muszę poczekać na możliwość malowania, a tu gdzie jestem takowej nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 17 Września Autor Share Napisano 17 Września 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 17 Września Autor Share Napisano 17 Września Moja metoda na figurki - na początek podkład z pudru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 17 Września Share Napisano 17 Września (edytowane) O to na wykałaczki fajne. Już mnie irytuje bałagan ze styropianem. Edytowane 17 Września przez Konrad-Ciba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 17 Września Autor Share Napisano 17 Września 7 minut temu, Konrad-Ciba napisał: O to na wykałaczki fajne. Już mnie irytuje bałagan ze styropianem. W środku możesz włożyć patyczki z żabkami - akurat do figurek lepsze są wykałaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 26 Września Autor Share Napisano 26 Września Nie umiem malować figurek, i tyle w temacie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 26 Września Share Napisano 26 Września Fajny. Do końca miałem nadzieję, że złamiesz zasadę. No cóż. Może nastąpną razą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 26 Września Share Napisano 26 Września Godzinę temu, Endrju napisał: Fajny. Do końca miałem nadzieję, że złamiesz zasadę. No cóż. Może nastąpną razą. Chyba złamał, skąd są te gumy ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 26 Września Autor Share Napisano 26 Września Z drugiego zdjęcia od góry w tym wątku PS. DefModel DW30001A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 26 Września Share Napisano 26 Września 4 godziny temu, _OldMan_ napisał: Chyba złamał W dniu 3.09.2024 o 13:26, Endrju napisał: Jak ma być SF to złam zasadę i zrób wehikuł Pana Samochodzika. Jednak nie złamał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 27 Września Share Napisano 27 Września 11 godzin temu, Endrju napisał: Jednak nie złamał. Złamał, złamał tylko że inną. Zarzekał się, że nie będzie kupował żadnych dodatków do modeli. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 27 Września Autor Share Napisano 27 Września Nic się NIE zarzekał, tylko WOLAŁ „Prosto Z Pudła Robiony” Ale w końcu trza było rzucić partyjną legitymacją - takie czasy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 27 Września Share Napisano 27 Września 22 godziny temu, Thalgonis napisał: Nie umiem malować figurek, i tyle w temacie Weź zetrzyj szminkę z ust kierowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 27 Września Autor Share Napisano 27 Września Ale to była - parafrazując klasyka - zakamuflowana opcja genderowska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi