PiterATS Napisano 23 Października 2008 Share Napisano 23 Października 2008 Witam Mam pytanie odnośnie felg szprychowych klasycznych samochodów. Czy ktoś produkuje akcesoria modelarskie, w postaci takich felg? Interesuje mnie skala 1/18 lub 1/16, ważne, by miały średnicę 30mm. Szczerze mówiąc najbardziej pasowałyby mi felgi z metalowych modeli Bburago w 1/18 (mają idealne wymiary). Jeśli więc ktoś posiada jakiś model starego samochodu z tej firmy w 1/18 w stanie złomowym z kompletem kół i chciałby się go pozbyć, chętnie odkupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u-boot Napisano 23 Października 2008 Share Napisano 23 Października 2008 A nie umiesz sobie zrobić. Drut by zupełnie wystarczał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 23 Października 2008 Share Napisano 23 Października 2008 Zaglądnij do relacji z budowy Rolls-Royce'a ,gdzie Tornado miał w zestawie taki specjalny przyrząd(który był w zestawie) do robienia szprych za pomocą żyłki . A oto link : viewtopic.php?t=7100 Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi