PiterATS Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 Witam Mam pytanie odnośnie felg szprychowych klasycznych samochodów. Czy ktoś produkuje akcesoria modelarskie, w postaci takich felg? Interesuje mnie skala 1/18 lub 1/16, ważne, by miały średnicę 30mm. Szczerze mówiąc najbardziej pasowałyby mi felgi z metalowych modeli Bburago w 1/18 (mają idealne wymiary). Jeśli więc ktoś posiada jakiś model starego samochodu z tej firmy w 1/18 w stanie złomowym z kompletem kół i chciałby się go pozbyć, chętnie odkupię. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
u-boot Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 A nie umiesz sobie zrobić. Drut by zupełnie wystarczał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bodzio Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 Zaglądnij do relacji z budowy Rolls-Royce'a ,gdzie Tornado miał w zestawie taki specjalny przyrząd(który był w zestawie) do robienia szprych za pomocą żyłki . A oto link : viewtopic.php?t=7100 Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts