PiterATS Napisano 23 Października 2008 Napisano 23 Października 2008 Witam Mam pytanie odnośnie felg szprychowych klasycznych samochodów. Czy ktoś produkuje akcesoria modelarskie, w postaci takich felg? Interesuje mnie skala 1/18 lub 1/16, ważne, by miały średnicę 30mm. Szczerze mówiąc najbardziej pasowałyby mi felgi z metalowych modeli Bburago w 1/18 (mają idealne wymiary). Jeśli więc ktoś posiada jakiś model starego samochodu z tej firmy w 1/18 w stanie złomowym z kompletem kół i chciałby się go pozbyć, chętnie odkupię. Cytuj
u-boot Napisano 23 Października 2008 Napisano 23 Października 2008 A nie umiesz sobie zrobić. Drut by zupełnie wystarczał. Cytuj
Bodzio Napisano 23 Października 2008 Napisano 23 Października 2008 Zaglądnij do relacji z budowy Rolls-Royce'a ,gdzie Tornado miał w zestawie taki specjalny przyrząd(który był w zestawie) do robienia szprych za pomocą żyłki . A oto link : viewtopic.php?t=7100 Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi