ShaDow FoX Napisano 23 Października 2008 Share Napisano 23 Października 2008 Malowany Pactrami, brudzony suchym pędzlem i pigmencikiem pozdrawiam PS: po zrobieniu zdjęć zauważyłem, że odkleiłem belki z kołnierza musiałem domalować: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicio1d Napisano 23 Października 2008 Share Napisano 23 Października 2008 Osobiści mnie się podoba. Ale "czystość rasową" soldata widzę, że zachowałeś. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 23 Października 2008 Autor Share Napisano 23 Października 2008 no czysty Aryjczyk musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Husarz Napisano 24 Października 2008 Share Napisano 24 Października 2008 Fajny dym z papierosa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 25 Października 2008 Share Napisano 25 Października 2008 Poza tym, że manierka jest niewłaściwie przyklejona, reszta jest super. Czysty rasowo i politycznie niebieskooki blondyn aryjskiego pochodzenia, no i ten klimatyczny dymek z papierosa Ogólnie jest Czy można wiedzieć co pisze na opasce na prawej ręce, albo czy możesz zrobić zdjęcie ze zbliżeniem na nią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DBauer Napisano 25 Października 2008 Share Napisano 25 Października 2008 Wszystko OK. Tylko Dlaczego ma czyste, twarz i włosy? Pomyśle że gostek się czołgał itp. i pobrudził ręce a dzięki papierosowi i twarz bo palił z brudnymi rękami. Włosy mogły mu się pobrudzić od kurzu i piasku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PUSH-UPEK Napisano 26 Października 2008 Share Napisano 26 Października 2008 Witam, a oto moja figura robiona z 5 lat temu, posiada tylko inny osprzęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 26 Października 2008 Autor Share Napisano 26 Października 2008 widac, żeś szpec od "figurków" nie mogę się rozczytac na tej opasce były dwie do wyboru jedna "grossdeutschland" a druga no wlaśnie DBauer myślałem nad tym, ale nie wiem czy dobrze by to wyglądało. Dzięki za komentarze, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PUSH-UPEK Napisano 26 Października 2008 Share Napisano 26 Października 2008 Witam!!!!! W obu wariantach jest to naszywka GROSSDEUTSCHLAND,która była robiona w kilku wzorach dwa podstawowe to Gotyk, oraz Pisany Niemiecki oto link jako ciekawostka: http://www.germanmilitaria.com/Heer/11ClothInsignia2.html POZRDO!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi