Wymysl Napisano 21 Października Share Napisano 21 Października Kupiłem sobie ostatnio takiego pasażera w małej metrycznej skali. I choć to wydanie jest z 2001 roku, to plastik ma swój początek ponoć w 1980 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 22 Października Share Napisano 22 Października Najfajniejsza to chyba podstawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 22 Października Autor Share Napisano 22 Października (edytowane) 9 minut temu, jmx62 napisał: Najfajniejsza to chyba podstawka Mogę odstąpić Edytowane 22 Października przez Wymysl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 22 Października Share Napisano 22 Października O panie, Benuś 732. Historia lotnictwa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 22 Października Share Napisano 22 Października 3 godziny temu, Wymysl napisał: Mogę odstąpić Dzięki ale nie skorzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi