Erni Napisano 23 Października Share Napisano 23 Października IJA Type3 Tank destroyer Ho-Ni III 1/35 Finemolds 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 31 Października Share Napisano 31 Października Super botanika na podstawce wyszła. O roślinkę z listowiem pytałem już w innym wątku. Jak z resztą, która jest w trawie, co to za producent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 31 Października Autor Share Napisano 31 Października miło ze sie podoba , reszta zieleniny to trawki pait Forge i roślinki z druku 3d , kupiłem pliki i drukowałem . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 1 Listopada Share Napisano 1 Listopada Palma i tośliny pierwsza klasa!!! Widać ptencjał i możliwosci druku 3D.. Malunki też zacne jak na obrazach wielkich mistrzów!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi