kolejny-Wojtek Napisano 23 Października Share Napisano 23 Października Znaleziony w czeluściach mojej galerii. Robiony 4-5 lat temu. Mój jedyny 1/32, na razie. Składał się fajnie. Fotele zrobiłem scratch. Malowanie dwukolorowe, proste. Jedyne co to kalki mi świecą. Nie wiem czemu dałem bomby, poważnie. A tu porównanie z 1/72 Pozdrawiam Wojtek 9 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 24 Października Share Napisano 24 Października Kawał klocka, robi wrażenie. Podoba się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 24 Października Share Napisano 24 Października Jedna z piękniejszych maszyn.Model równie piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelly9mm Napisano 24 Października Share Napisano 24 Października Fajna bestia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duju69 Napisano 25 Października Share Napisano 25 Października Model bardzo fajny, sam mam F-15E w 1/32 z tamki więc zdaję sobie sprawę z rozmiarów. Jakiś czas temu zacząłem kleić Panavie z Revela ale w 1:48, i jak na razie to leży w pudelku i czeka na lepsze czasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi