Thalgonis Napisano 17 Maja Share Napisano 17 Maja Part 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 17 Maja Share Napisano 17 Maja 2 godziny temu, Thalgonis napisał: Trochę fotek. Myślę że tym razem liczba 110 bardziej satysfakcjonująca ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 17 Maja Share Napisano 17 Maja 53 minuty temu, Xmen napisał: Myślę że tym razem liczba 110 bardziej satysfakcjonująca ? Taaaaak… PS. Ale wiesz, najfajniejszy byłby festiwal pod nazwą “Stodziesiątki ròżne różniste we wszelakich skalach” 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L115 Napisano 17 Maja Share Napisano 17 Maja A masz może coś jeszcze z gąsienicowych w 1/48 na zdjęciach? Bo ciekawi mnie co tam dojechało, a sam musiałem dość szybko jechać do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 17 Maja Share Napisano 17 Maja 5 minut temu, Thalgonis napisał: Ale wiesz, najfajniejszy byłby festiwal pod nazwą “Stodziesiątki ròżne różniste we wszelakich skalach” Cały festiwal to może nie ale kategoria specjalna pod tytułem "Bf 110 w miniaturze "to jak najbardziej.Może kiedyś jakiś organizator konkursu się zdecyduje na taki krok.Ach jak dobrze mieć marzenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 18 Maja Share Napisano 18 Maja 13 godzin temu, L115 napisał: A masz może coś jeszcze z gąsienicowych w 1/48 na zdjęciach? Bo ciekawi mnie co tam dojechało, a sam musiałem dość szybko jechać do domu. W cztery osiem dosyć „cienko”… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zawisza33 Napisano 19 Maja Share Napisano 19 Maja Podziękowania dla ekipy z Gniezna. Super konkurs, oprawa i ciekawy projekt z lampami. Do tego świetna atmosfera i życiowość całej ekipy. Warto było być w Gnieźnie. Do następnego razu. Pozdrawiam serdecznie całą ekipę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 19 Maja Share Napisano 19 Maja 15 minut temu, zawisza33 napisał: Podziękowania dla ekipy z Gniezna. Super konkurs, oprawa i ciekawy projekt z lampami. Do tego świetna atmosfera i życiowość całej ekipy. Warto było być w Gnieźnie. Do następnego razu. Pozdrawiam serdecznie całą ekipę. Pod powyższym podpisuję się wszystkimi kończynami Plus: świetny pomysł ze zdjęciem danego modelu, który otrzymał wyróżnienie - jak dotąd, nie widziałem tego nigdzie indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 27 Maja Share Napisano 27 Maja Jakieś wyniki można gdzieś zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus92 Napisano 28 Maja Autor Share Napisano 28 Maja W dniu 27.05.2025 o 17:40, imek46 napisał: Jakieś wyniki można gdzieś zobaczyć Jasne, wszystko wrzucone na: https://modelarstwo.gniezno.pl/gniezno-2025/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi