Thalgonis Napisano 17 Maja Share Napisano 17 Maja Part 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 17 Maja Share Napisano 17 Maja 2 godziny temu, Thalgonis napisał: Trochę fotek. Myślę że tym razem liczba 110 bardziej satysfakcjonująca ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 17 Maja Share Napisano 17 Maja 53 minuty temu, Xmen napisał: Myślę że tym razem liczba 110 bardziej satysfakcjonująca ? Taaaaak… PS. Ale wiesz, najfajniejszy byłby festiwal pod nazwą “Stodziesiątki ròżne różniste we wszelakich skalach” 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L115 Napisano 17 Maja Share Napisano 17 Maja A masz może coś jeszcze z gąsienicowych w 1/48 na zdjęciach? Bo ciekawi mnie co tam dojechało, a sam musiałem dość szybko jechać do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 17 Maja Share Napisano 17 Maja 5 minut temu, Thalgonis napisał: Ale wiesz, najfajniejszy byłby festiwal pod nazwą “Stodziesiątki ròżne różniste we wszelakich skalach” Cały festiwal to może nie ale kategoria specjalna pod tytułem "Bf 110 w miniaturze "to jak najbardziej.Może kiedyś jakiś organizator konkursu się zdecyduje na taki krok.Ach jak dobrze mieć marzenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 18 Maja Share Napisano 18 Maja 13 godzin temu, L115 napisał: A masz może coś jeszcze z gąsienicowych w 1/48 na zdjęciach? Bo ciekawi mnie co tam dojechało, a sam musiałem dość szybko jechać do domu. W cztery osiem dosyć „cienko”… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zawisza33 Napisano 19 Maja Share Napisano 19 Maja Podziękowania dla ekipy z Gniezna. Super konkurs, oprawa i ciekawy projekt z lampami. Do tego świetna atmosfera i życiowość całej ekipy. Warto było być w Gnieźnie. Do następnego razu. Pozdrawiam serdecznie całą ekipę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 19 Maja Share Napisano 19 Maja 15 minut temu, zawisza33 napisał: Podziękowania dla ekipy z Gniezna. Super konkurs, oprawa i ciekawy projekt z lampami. Do tego świetna atmosfera i życiowość całej ekipy. Warto było być w Gnieźnie. Do następnego razu. Pozdrawiam serdecznie całą ekipę. Pod powyższym podpisuję się wszystkimi kończynami Plus: świetny pomysł ze zdjęciem danego modelu, który otrzymał wyróżnienie - jak dotąd, nie widziałem tego nigdzie indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano Wtorek o 15:40 Share Napisano Wtorek o 15:40 Jakieś wyniki można gdzieś zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus92 Napisano Środa o 16:18 Autor Share Napisano Środa o 16:18 W dniu 27.05.2025 o 17:40, imek46 napisał: Jakieś wyniki można gdzieś zobaczyć Jasne, wszystko wrzucone na: https://modelarstwo.gniezno.pl/gniezno-2025/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi