Zderzak Napisano 15 Listopada 2008 Share Napisano 15 Listopada 2008 Jak tam idą prace Jestem ciekaw kolejnych fotek z postępów Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad1 Napisano 15 Listopada 2008 Share Napisano 15 Listopada 2008 No właśnie jak idą prace, żadnych fotek nic... uuu :P .Chyba praca staneła co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba93 Napisano 21 Listopada 2008 Autor Share Napisano 21 Listopada 2008 Trochę czasu nie pisałem. Praca się rusza dość sprawnie, chociaż przez ostatnie dni miałem przerwę. Nie będę się rozpisywał tylko daję fotki. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 21 Listopada 2008 Share Napisano 21 Listopada 2008 podoba mi sie przedni zderzak, jak go pomalowales ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba93 Napisano 21 Listopada 2008 Autor Share Napisano 21 Listopada 2008 Popatrz na całą relację... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 22 Listopada 2008 Share Napisano 22 Listopada 2008 No i git Wydaje się że ładnie pomalowany. Pracuj dalej przy modelu Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi