Lipstein Napisano Piątek o 12:20 Share Napisano Piątek o 12:20 Będzie gwint w lufie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merten Napisano Piątek o 12:46 Autor Share Napisano Piątek o 12:46 Tak w ogóle, to on tam jest. Widać na tych jakby rentgenowskich zdjęciach projektu. Niestety bruzdy robiłem zgodnie z oryginalnym wymiarem i ich nie widać... Pokombinuję może z wydrukiem takiego wkładanego "kołnierza", ale raczej czarno to widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merten Napisano 10 godzin temu Autor Share Napisano 10 godzin temu Ostatnie poskładanie przed malowaniem, do którego się czaję jakby nie wiem co. Inna sprawa, że nie mam takiego 100% pomysłu na kamuflaż... Na teraz położony podkład. Najpierw Surfacer 500 na części, które były mocniej szlifowane i potem 1000 po całości. Docelowo chciałbym do niego zrobić dioramkę, tylko taką, żeby widać było (przynajmniej z jednej strony) wannę, którą jest bardzo trudno pokazać. Nie chciało mi się jej do platformy od spodu kleić do zdjęcia... Sama wanna. Dostała nową tylną ścianę, bo trafiłem na zdjęcia, że wyglądała trochę inaczej. Ścianka już nie drukowana, ale z polistyrenu i wywiercone dziury i wsadzone nity (wydrukowane). Ale jakościowo lepiej to wygląda, bardziej "plastycznie" niż nity drukowane razem z powierzchnią. Tak naprawdę w dolnej części wanny było pięć rzędów tych nitów, ale... już odpuściłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi