Przemek Przybulewski Napisano 8 Listopada Share Napisano 8 Listopada (edytowane) Od razu uprzedzam, że 1:48 to nie moja bajka - więc nie wiem co z tego wyniknie. Ale równolegle z LVSR powstaje ten cudak Zdecydowałem się na niego bo po pierwsze podoba mi się bryła tego samolotu, po drugie nie ma go w 1:32 (teoretycznei jest ale to chyba vacu więc jakby nie było), po trzecia nie ma do niego dodatków, więc nie kuszą żadne kabinki, silniki, czy inne wnęki podwozia. Na razie sklejanie odbywa się na zasadzie rozpoznania bojem - coś tam kleje, tu jakieś skrzydło, tu statecznik, teoretycznie zaczynając od uzbrojenia. Sam nie wiem co podwieszę więc skleiłem zbiorniki paliwa i wydłubałem i wydrukowałem wyrzutnię rakiet niekierowanych: . . Następnie na warsztat poszły wnęki - fajnie że z kilka elementów, łatwiej malować. Tu poszalałem trochę, ale tak to jest jak się maluje po pónocy . Teraz kokpit - będzie malowany razem z kabiną do LVSR, czekam tylko na fotele, bo jednak zestawowe to klocek z mydła. Teraz powinno być już wiadomo co to za samolot - dla pierwszego, który poprawnie odganie model i firmę, zestaw dodatków do tego samolotu będzie gratis (nie zależnie co powstanie). Edytowane 9 Listopada przez Przemek Przybulewski 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 9 Listopada Share Napisano 9 Listopada Wygląda na Trąbkowego Sea Vixena . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 9 Listopada Autor Share Napisano 9 Listopada 8 godzin temu, barszczo napisał: Wygląda na Trąbkowego Sea Vixena . Tak jest - to jest prawidłowa odpowiedz Wygrałeś zestaw dodatków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 9 Listopada Share Napisano 9 Listopada 7 minut temu, Przemek Przybulewski napisał: Tak jest - to jest prawidłowa odpowiedz Wygrałeś zestaw dodatków Cieszem się z wygranej, a zestaw dodatków niniejszym przekazuję wspaniałomyślnie pierwszej zainteresowanej osobie, która się po nie zgłosi . No i fajnie wnęki wyglądają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cazador Napisano 9 Listopada Share Napisano 9 Listopada Super temat, polowałem kiedyś na Airfixowego Vixena ale niestety nie udało się nabyć. Będzie trzeba skierować zainteresowanie na "Trumpka". Podglądam warsztacik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 9 Listopada Autor Share Napisano 9 Listopada 2 godziny temu, Cazador napisał: Super temat, polowałem kiedyś na Airfixowego Vixena ale niestety nie udało się nabyć. Będzie trzeba skierować zainteresowanie na "Trumpka". Podglądam warsztacik Ja też na niego polowałem ale później jakoś temat zszedł na drugi plan - na pewno jest więcej dodatków do Airfixa, trumpek ubogo pod tym względem. A patrząc na zdjęcia instrukcji i wyprasek, raczej airfixowy kokpit by nie pasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi