patrykd Napisano 20 Listopada 2024 Napisano 20 Listopada 2024 37 minut temu, Sebastian76 napisał: Absolutnie nie mam w naturze olewania kogokolwiek. Mam nadzieję, że Cię nie uraziłem. Z fotami eksperymentuje. Wiadomo, że każdy z nas ma inny ekran, inne ustawienia, inaczej postrzega. Dla mnie zdjęcia wyglądają lepiej niż na białym tle. Lepiej widać to co jest na powierzchni modelu. Następnym razem spróbuje z szarym tłem. Nie chodziło o tło. Tylko o doświetlenie sceny. Trzy osoby o tym pisały. Cytuj
Sebastian76 Napisano 20 Listopada 2024 Autor Napisano 20 Listopada 2024 (edytowane) 3 godziny temu, patrykd napisał: Nie chodziło o tło. Tylko o doświetlenie sceny. Trzy osoby o tym pisały. Ok. Edytowane 20 Listopada 2024 przez Sebastian76 Cytuj
panDespota Napisano 24 Listopada 2024 Napisano 24 Listopada 2024 Pięknie to wyszło. Zarówno model jak i sama sesja. Gratulacje. 1 Cytuj
Sebastian76 Napisano 24 Listopada 2024 Autor Napisano 24 Listopada 2024 3 godziny temu, panDespota napisał: Pięknie to wyszło. Zarówno model jak i sama sesja. Gratulacje. Bardzo dziękuję za miłe słowa. Zbieram dane, bowiem kilku kolegów zasygnalizowało, że foty są za ciemne. Jak dla Ciebie w odbiorze? Cytuj
panDespota Napisano 24 Listopada 2024 Napisano 24 Listopada 2024 Może odrobinę można by rozjaśnić. Efekt może potęgować czarne tło. Sam na takim robiłem na początku, ale odszedłem w stronę białego. Ja akurat lubię takie soczyste. Pytanie też jak kto ma monitor ustawiony i jak zdjęcie oddaje model z rzeczywistości 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi