pmroczko Napisano 13 Listopada Share Napisano 13 Listopada Dzień dobry! Znalazłem informację, że w tym numerze Modelarza - 6/1999: Są plany "Monitora typu CCB" - jednostki pływającej używanej w Wietnamie. Czy ktoś ma może ten numer? Jeżeli tak, to czy można by prosić w celach informacyjnych pokazać jak te plany wyglądają? Z góry dziękuję, pozdrawiam i życzę miłego dnia Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 13 Listopada Share Napisano 13 Listopada (edytowane) 23 minuty temu, pmroczko napisał: Czy ktoś ma może ten numer? Jeżeli tak, to czy można by prosić w celach informacyjnych pokazać jak te plany wyglądają? nie mam ale.... tu conieco jest pokazane : https://shipsofscale.com/sosforums/threads/61-foot-vietnam-monitor.14394/ tzn to są screeny tych planów z Modelarza 23 minuty temu, pmroczko napisał: Z góry dziękuję, pozdrawiam i życzę miłego dnia Edytowane 13 Listopada przez M.A.V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 13 Listopada Autor Share Napisano 13 Listopada Cześć! No rzeczywiście - to mi daje pogląd z czym tu mamy do czynienia.. Jeszcze raz serdecznie dziękuję i pozdrawiam! Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi