pmroczko Napisano 13 Listopada 2024 Napisano 13 Listopada 2024 Dzień dobry! Znalazłem informację, że w tym numerze Modelarza - 6/1999: Są plany "Monitora typu CCB" - jednostki pływającej używanej w Wietnamie. Czy ktoś ma może ten numer? Jeżeli tak, to czy można by prosić w celach informacyjnych pokazać jak te plany wyglądają? Z góry dziękuję, pozdrawiam i życzę miłego dnia Paweł Cytuj
M.A.V. Napisano 13 Listopada 2024 Napisano 13 Listopada 2024 (edytowane) 23 minuty temu, pmroczko napisał: Czy ktoś ma może ten numer? Jeżeli tak, to czy można by prosić w celach informacyjnych pokazać jak te plany wyglądają? nie mam ale.... tu conieco jest pokazane : https://shipsofscale.com/sosforums/threads/61-foot-vietnam-monitor.14394/ tzn to są screeny tych planów z Modelarza 23 minuty temu, pmroczko napisał: Z góry dziękuję, pozdrawiam i życzę miłego dnia Edytowane 13 Listopada 2024 przez M.A.V. Cytuj
pmroczko Napisano 13 Listopada 2024 Autor Napisano 13 Listopada 2024 Cześć! No rzeczywiście - to mi daje pogląd z czym tu mamy do czynienia.. Jeszcze raz serdecznie dziękuję i pozdrawiam! Paweł Cytuj
HK98 Napisano 18 Kwietnia 2025 Napisano 18 Kwietnia 2025 Witam jak nadal aktualne to mogę podesłać zdjęcie z tego numeru Cytuj
pmroczko Napisano 23 Kwietnia 2025 Autor Napisano 23 Kwietnia 2025 Dzień dobry! Dziękuję za komentarz! To może, jakby to nie był problem, to bym poprosił ten artykuł i plany monitora rzecznego z Wietnamu - kolega prosił :-))) Z góry dziękuję i pozdrawiam Paweł Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi