Evildead Napisano 25 Kwietnia Share Napisano 25 Kwietnia Same oczy nie wyglądają źle, wyglądają jak oczy , gorzej z położeniem tego, też kupiłem od nich patki na kołnierz i nie dało się tego położyć w żaden sposób, żadne płyny pod i na nic nie dały ,ślizgały się , też trzeba było je docinać, ostatecznie wolałem się męczyć z malowaniem, no ale może to i pomysł na lakier, byle się nie odznaczały z twarzy i będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 25 Kwietnia Autor Share Napisano 25 Kwietnia (edytowane) Zaletą jest to, że się błyszczą, zapomniałem dodać... EDIT: zdecydowanie trzeba je odwrotnie nakładać, wtedy ciemny pasek u dołu imitować będzie górne rzęsy i buźka nabierze weselszego wyrazu. M4 po delikatnym jasnobrązowym łoszu i po "awaryjnym" otwarciu włazu kierowcy, coby wsadzić któregoś z kierowców. Oba włazy miały być zamknięte na głucho i zaizolowane przed wodą pastą Bostik, a jedynie dowódca miał wystawać z wieży, ale nie mam zdjęć i nie będę robił SF, skoro tyle wysiłku wkładam w dobór akuratnych kalek i odtworzenie osłon na działo i km. Edytowane 25 Kwietnia przez Lipstein Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi