i1117 Napisano 9 Grudnia 2024 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2024 5 hours ago, bulik58 said: Coraz ciekawiej wygląda , będziesz nanosił jakieś oznaczenia narodowe , np. flagę , krzyż , romb czy pasy ? Chyba gdy skończę M113 to zabiorę się za swojego Rośka z bezobsługową wieżą. Bulik, na ten moment planuję cztery białe trójkąty- standardowo na środku burt, na stropie kadłuba przed wieżą i na tylnych drzwach. W zależności od tego, na ile model będzie pstrokaty po pomalowaniu kostek ERA, zdecyduję czy zrobić te oznaczenia"z ręki" czy od szablonu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 9 Grudnia 2024 Share Napisano 9 Grudnia 2024 4 godziny temu, i1117 napisał: Myślę trójkąt piszę romb, nie dobrze zemną , widziałem trójkąty zarówno malowane jak i wykonane z taśmy klejącej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
i1117 Napisano 29 Grudnia 2024 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2024 Cześć. Od ostatniej aktualizacji poprawiłem kamuflaż (wyostrzyłem przejścia pomiędzy kolorami), pomalowałem kostki ERA i oznaczenia taktyczne. W kolejnym etapie będą oleje. Pozdrawiam! 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
i1117 Napisano 31 Maja Autor Share Napisano 31 Maja Mała aktualizacja. Zrobiłem oleje i drybrushing. Kolejną planowaną czynnością będzie zrobienie warstwy pyłu. Pozdrawiam! 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
i1117 Napisano 28 Czerwca Autor Share Napisano 28 Czerwca Od poprzedniej aktualizacji zrobiłem pył, wash i następnie kolejną warstwę pyłu. To raczej będzie na tyle z tym modelem. Pozdrawiam! 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 28 Czerwca Share Napisano 28 Czerwca Rosomak w wersji SF z Ukrainy prezentuje się doskonale. Przedni pomysł i takie samo wykonanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciejW Napisano 1 Lipca Share Napisano 1 Lipca Fajne to brudzenie, przewidujesz jakąś podstawkę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
i1117 Napisano 1 Lipca Autor Share Napisano 1 Lipca 4 hours ago, MaciejW said: Fajne to brudzenie, przewidujesz jakąś podstawkę? Na ten moment nie, jednak nie wykluczam zrobienia podstawki w późniejszym czasie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 1 Lipca Share Napisano 1 Lipca W dniu 28.06.2026 o 14:46, robertmodelarz napisał: Rosomak w wersji SF z Ukrainy prezentuje się doskonale. Przedni pomysł i takie samo wykonanie. Czemu SF ? Nie widziane nie znaczy nie możliwe. Kostki kontaktu są wykorzystywane dla ochrony różnych pojazdów , i nie muszą być wcale wypełnione materiałem wybuchowym. Może to być beton , płytki metalu itp. Robią to obie strony wojny i ich pomocnicy. 3 godziny temu, i1117 napisał: Bardzo fajny Rosiek, podoba mi się . Masz dobrą ręku do takich nietuzinkowych pojazdów. Co stoi w kolejce jako następne ? Podstawka choćby minimalnie większa niż model doda Rośkowi charyzmy . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
i1117 Napisano 2 Lipca Autor Share Napisano 2 Lipca 19 hours ago, bulik58 said: [...] Co stoi w kolejce jako następne ? Podstawka choćby minimalnie większa niż model doda Rośkowi charyzmy . Dzięki Bulik. W kolejce stoją już figurki do Warhammera. Jeśli chodzi o podstawkę, to tutaj nie zamykam sprawy. Jak napisałem wcześniej, może wrócę do tematu. Być może przy kolejnym modelu, który mógłby zostać wkomponowany we wspólną podstawkę z tym Rosomakiem. Pomysły są, czasu niestety na zrealizowanie wszystkich brakuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi