i1117 Napisano 9 Grudnia 2024 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2024 5 hours ago, bulik58 said: Coraz ciekawiej wygląda , będziesz nanosił jakieś oznaczenia narodowe , np. flagę , krzyż , romb czy pasy ? Chyba gdy skończę M113 to zabiorę się za swojego Rośka z bezobsługową wieżą. Bulik, na ten moment planuję cztery białe trójkąty- standardowo na środku burt, na stropie kadłuba przed wieżą i na tylnych drzwach. W zależności od tego, na ile model będzie pstrokaty po pomalowaniu kostek ERA, zdecyduję czy zrobić te oznaczenia"z ręki" czy od szablonu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 9 Grudnia 2024 Share Napisano 9 Grudnia 2024 4 godziny temu, i1117 napisał: Myślę trójkąt piszę romb, nie dobrze zemną , widziałem trójkąty zarówno malowane jak i wykonane z taśmy klejącej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
i1117 Napisano 29 Grudnia 2024 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2024 Cześć. Od ostatniej aktualizacji poprawiłem kamuflaż (wyostrzyłem przejścia pomiędzy kolorami), pomalowałem kostki ERA i oznaczenia taktyczne. W kolejnym etapie będą oleje. Pozdrawiam! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi