skikut87 Napisano 8 Listopada 2008 Autor Share Napisano 8 Listopada 2008 no cóż widzę ze już mój projekcik nie przyciąga nikogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 8 Listopada 2008 Share Napisano 8 Listopada 2008 (edytowane) Na razie patrzymy, notujemy, a w odpowiednim momencie... Edytowane 8 Listopada 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 8 Listopada 2008 Share Napisano 8 Listopada 2008 jest spoko, stary, obserwuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 9 Listopada 2008 Autor Share Napisano 9 Listopada 2008 stan na dzień dzisiejszy jutro postaram się zrobić lepsze fotki bo niestety telefon to nie to co aparat:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 10 Listopada 2008 Autor Share Napisano 10 Listopada 2008 i teraz pytanie zna może ktoś sposób na szybkie i wygodne klejenie tych gąsienic bo skleiłem kawałek sądząc ze będzie to proste jak w sdkfz dragona a tu już mnie krew zaczęła zalewać a dopiero 1/3 jednej strony zrobiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 10 Listopada 2008 Share Napisano 10 Listopada 2008 myśle że nie mam szybkiej metody, tylko trzeba robić :/ ale ładnie Ci to wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 10 Listopada 2008 Autor Share Napisano 10 Listopada 2008 tak tylko przy wielkości i jakości odlewy tych gąsienic to o ruchomym zawieszeniu a przynajmniej gąskach mogę zapomnieć P.s Nie wiem czemu ten wash wychodzi na foto tak dziwnie w realu jest prawie nie widoczny a tu zdjęcie które trochę bardzie zbliżone do obrazu który ja widzę oczami a odrazu zaszczegam ze nic jeszcze nie piłem:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 13 Listopada 2008 Autor Share Napisano 13 Listopada 2008 co prawda nie lubię pisać postu pod postem no ale cóż by nie było ze się obijam to zrobiłem sobie troszkę przerwy od ogniwek i pomalowałem figureczke:) ale jutro zamierzam wrócić do ogniwek i je dokończyć lub tez zrobić na obu stronach :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Treevill Napisano 13 Listopada 2008 Share Napisano 13 Listopada 2008 ta figurka jest za duża lub wymaga lepszego dopasowania do pojazdu (wygląda to jak 2 metrowy facet w 126p) ... figurka ma kolana wyrzej od kierownicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 14 Listopada 2008 Autor Share Napisano 14 Listopada 2008 no właśnie wiem ale nie mam innej figurki:( a pyzatym na zdjęciach ona jest tak położona gdy sie ja dopasuje to wygląda normalnie a przynajmniej te kolana giną na razie nie mam innej figurki:( jeszcze spróbuje przez skrócenie mu stoleczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 15 Listopada 2008 Autor Share Napisano 15 Listopada 2008 gąski poskromione:) i figurka poprawiona na tyle co się z niej dało wyciągnąć by jej za bardzo nie łamać ale za to musi iść do kreta P.S nie wie może ktoś z was skąd można dopaść te drewniane podstawki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 15 Listopada 2008 Share Napisano 15 Listopada 2008 no coraz lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 15 Listopada 2008 Share Napisano 15 Listopada 2008 nie wie może ktoś z was skąd można dopaść te drewniane podstawki ?? Padrebooks jest producentem - uderzaj na priv do Erniego Może Ci zrobić nawet na wymiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 16 Listopada 2008 Autor Share Napisano 16 Listopada 2008 podczas gdy figurka się kompie narodziło się pytanie czy oby kolory które dragon podaje czyli góra dark earth a dol zielony są właściwe czy może ktoś z was wie jak można inaczej jeszcze pomalować ta figurkę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 16 Listopada 2008 Autor Share Napisano 16 Listopada 2008 mastodont na finiszu Chciał bym się wziąć już powoli za resztę ale nie mam jeszcze budynku ani figurka do mnie nie doszła z allegro:( W razie czego rozważam opcje wykorzystania pucy buda z zestawu ICM 35561 German Patrol 1939-42 http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://farm2.static.flickr.com/1346/556693522_3e4772992d.jpg%3Fv%3D0&imgrefurl=http://flickr.com/photos/sft-cutnipper/556693522/&usg=__mmNVIHpdKNpVl1tz74rPhmFQKbs=&h=454&w=500&sz=155&hl=pl&start=20&um=1&tbnid=hQioUfwIadS5lM:&tbnh=118&tbnw=130&prev=/images%3Fq%3DICM%2B35561%26start%3D18%26ndsp%3D18%26um%3D1%26hl%3Dpl%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:pl:official%26sa%3DN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Treevill Napisano 16 Listopada 2008 Share Napisano 16 Listopada 2008 motorek fajnie pomalowany reflektor taki zostanie ??? bo jak na razie to słabo wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 23 Listopada 2008 Autor Share Napisano 23 Listopada 2008 stan na dzień dzisiejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 23 Listopada 2008 Share Napisano 23 Listopada 2008 pewny jesteś takie mundurka? nie znam się na ubiorach ale coś mi tu nie gra i z jakiego zestawu ten facecik jest wzięty? i poproszę o zdjęcia z przodu (tak centralnie) i tyłu a tak to narazie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 23 Listopada 2008 Autor Share Napisano 23 Listopada 2008 pewny nie jestem i dlatego prosiłem o jakieś inne malowania mundurka bo to co widać to jest według instrukcji dragona i sam nie wiem czy to jest dobre no ale innej nie mam zdjęć z przodu może uda mi się zrobić potem bo dysponuje tylko aparatem w tel i nie bardzo to wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 23 Listopada 2008 Autor Share Napisano 23 Listopada 2008 lepszego nie zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 24 Listopada 2008 Autor Share Napisano 24 Listopada 2008 szkoda ze nikt nie potrafi mi pomóc z tym mundurkiem widzę ze chyba najlepiej będzie przeszczepić gore od kogoś innego :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 24 Listopada 2008 Share Napisano 24 Listopada 2008 pewny nie jestem i dlatego prosiłem o jakieś inne malowania mundurka bo to co widać to jest według instrukcji dragona i sam nie wiem czy to jest dobre no ale innej nie mam zdjęć z przodu może uda mi się zrobić potem bo dysponuje tylko aparatem w tel i nie bardzo to wychodzi Spodnie są Ok, co do góry to nie mam pojęcia, ale nie ma, co się sugerować krojem bluzy, bo było ich mnóstwo a kolor to może być nawet taki.I jeżeli juz to prędzej khaki a nie dark erth Zdjęcia z internetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi