Diesel fan Napisano 31 Października 2008 Share Napisano 31 Października 2008 Witam wszystkich Dziś nadszedł dzień, w którym mój pierwszy model trucka ujrzy światło dzienne (z modelarstwem miałem do czenienia dużo wcześniej). Jest to praktycznie model prosto z pudła, dorobiłem tylko pałąk z wtyczkami, łączący ciągnik z naczepą, soczewki do lamp i podkładkę pod "L" (z instrukcji wynikało, że kalkomanię trzeba nałożyć bezpośrenio na atrapę). Osłony między osiowe celowo nie zostały założone, gdyż tak podoba mi się bardziej . Na warsztacie stoi naczepa Schmitz firaneczka, która stworzy z nim zestaw. Oki czas na fotki : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 31 Października 2008 Share Napisano 31 Października 2008 Jak na pierwszy model trucka to wygląda świetnie. Z niecierpliwością czekamy na naczepkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 31 Października 2008 Share Napisano 31 Października 2008 Tak jak powiedziałes- model prosto z pudła i tak wyglada. Czysto i ładnie, dobrze połozony lakier.Widac ze nie od wczoraj znasz temat.Czekam na kolejny model... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 31 Października 2008 Share Napisano 31 Października 2008 Model piękny!! Bez dziwacznych dodatków wygląda tak... zwyczajnie I to jest w nim fajne!! Podoba mi się silnik, bez jakichś tam fajerwerków, po prostu ekstra!! Masz ode mnie wielkie Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 31 Października 2008 Share Napisano 31 Października 2008 No ładny ładny , te antenki troche przygrube , lepiej by było zrobić z jakiegoś włosia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 31 Października 2008 Autor Share Napisano 31 Października 2008 Dziękuję dziękuję KRUGER_MAN masz racje wiem że są za grube (i tak w rzeczywistości są cieńsze ale fotka je tak ukazała ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 31 Października 2008 Share Napisano 31 Października 2008 No ładny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beuzebub Napisano 31 Października 2008 Share Napisano 31 Października 2008 co tu dużo mówić śliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 31 Października 2008 Share Napisano 31 Października 2008 Oj bardzo ładne Volvo , takie mi się najbardziej podoba Co do jakości wykonania to zero zastrzeżeń . Mi osobiście nie podoba się trochę kolor silnika , ale ważne że Tobie się podoba No to czekam na naczepę, o by też była taka ładna jak to Volvo . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 31 Października 2008 Share Napisano 31 Października 2008 Ode mnie też duży plus. Mój pierwszy (choć nadal coś przy nim dłubie) tak dobrze nie wygląda. Oby tak dalej. Czekam na relację z budowy naczepy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 31 Października 2008 Autor Share Napisano 31 Października 2008 Dziękuję kolor silnika seryjnie powinien taki zielonkawy Ja wybrałem tak i myślę że nie jest aż taki zły :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurras Napisano 31 Października 2008 Share Napisano 31 Października 2008 Ładny i naturalny . pozdro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny1986tychy Napisano 13 Listopada 2008 Share Napisano 13 Listopada 2008 mam ten sam model i powiedz mi czy niemiałes problemów z zamykaniem kabiny?? U mnie coś chyba jest nietak bo wyrywa mi schodki i cały przedni zderzak !! a wygląda ze jest prosto sklejone ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 13 Listopada 2008 Share Napisano 13 Listopada 2008 Jak na pierwszy model bardzo fajnie. Keep workin' Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 13 Listopada 2008 Share Napisano 13 Listopada 2008 mam ten sam model i powiedz mi czy niemiałes problemów z zamykaniem kabiny?? U mnie coś chyba jest nietak bo wyrywa mi schodki i cały przedni zderzak !! a wygląda ze jest prosto sklejone ..... Ja Ci mogę powiedzieć, że go miałem,sklejałem i nie miałem żadnych problemów nic mi nie wyrywało, czyli jakiś błąd popełniłeś. Pozdr. Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny1986tychy Napisano 14 Listopada 2008 Share Napisano 14 Listopada 2008 jakis?? no właśnie mnie to boli bo rama prosta kabina też i linie zchowane ,... no może mam wade wzroku nieprzecze ale u mnie jet coś nie tak pozdro Ide do woja :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 30 Listopada 2008 Autor Share Napisano 30 Listopada 2008 Witam. Pewne problemy ze schodkami były, ponieważ przy zamykaniu kabiny tarły one o błotniki. Ale jak się je sklei pod odpowiednim kątem to jest ok. Najpierw trzeba je przymierzyć "na sucho" a potem kleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi