pmroczko Napisano 13 Grudnia 2024 Share Napisano 13 Grudnia 2024 Dzień dobry! W końcu udało się skończyć ten projekt. Opis budowy tutaj: W linku powyżej znajdziecie więcej szczegółów, dodam tylko że cały dół musiałem zrobić od podstaw. A po skończeniu całość przedstawia się tak: Dziękuję za uwagę i pozdrawiam serdecznie! Paweł 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 13 Grudnia 2024 Share Napisano 13 Grudnia 2024 Fajna koparka :-).. Koła takie koparkowe. A powaznie- bardzo mi się podobają takie pootwierane modele. Przyłożyłeś sie merytorycznie do poprawek. Całość fajnie się prezentuje. Mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 14 Grudnia 2024 Share Napisano 14 Grudnia 2024 Tak to już jest że jak nie robi setnego teciaka czy tam tygrysa to ochów i achów brakuje, wiadomo idąc w merytorykę bardziej czy opierając się na zdjęciach to też efekciarsko nie poszalejesz, a to się dziś klika , budowa warsztatowa sprawna, pojazd końcowo ok, może przydał by się może ostrzejszy wash by tą bryłę podkreślić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 15 Grudnia 2024 Share Napisano 15 Grudnia 2024 Fajny jest, naturalny. Kurz mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 15 Grudnia 2024 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2024 Dziękuję Wam bardzo za komentarze i za miłe słowa! @makinen- warto wiedzieć, że te koła były dość specyficzne, zaprojektowane tak, żeby mogły pracować totalnie bez powietrza. To też przysparzało wielu problemów przy ich ściąganiu z felgi. @Evildead- do T-34 albo Tygrysa jakoś nie mam serca... @Konrad-Ciba- wielkie dzięki! Pozdrawiam serdecznie! Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi