Bercik Napisano 21 Grudnia 2024 Share Napisano 21 Grudnia 2024 (edytowane) Tym razem coś z zupełnie innej parafii Pierwszy zrobiony przeze mnie nie-drugowojenny odrzutowiec. Wiem, że zestaw luźno przypomina prawdziwy obiekt, wiem, że weathering jest zbyt intensywny. Cel był inny - zaznajomić się z bryłą bardziej współczesnej maszyny i cieniowaniem jednolitej szarej powierzchni - na resztę przymknąć oko Edytowane 21 Grudnia 2024 przez Bercik 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 21 Stycznia Share Napisano 21 Stycznia Fajny bezzałogowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karlos Napisano 28 Stycznia Share Napisano 28 Stycznia mnie się podoba fajnie wykonany, a to jest wg mnie najważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JJ62 Napisano 28 Stycznia Share Napisano 28 Stycznia Mimo, jak sam zaznaczyłeś, zbyt intensywnego weatheringu, podoba mnie się na tyle, że po raz trzeci kupię (dwa razy miałem Platza i dwa razy się pozbyłem). I właśnie w takiej czystej konfiguracji wygląda najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi