FLECZER Napisano 27 Grudnia 2024 Share Napisano 27 Grudnia 2024 Poszukuję takiego jarzma karabinu maszynowego jak na zdjęciu. Potrzebne mi do projektu ,,lądowego" a że samoloty nie są w zakresie moich zainteresowań, nie wiem w jakim modelu można znaleźć ten element. Jedyne co wiem że występuje w ju-88. Wystarczy jedna sztuka. Może być z jakiegoś złomu. Skala 1/72. Przyjmę, kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 27 Grudnia 2024 Share Napisano 27 Grudnia 2024 Potrzebujesz samej lufy z jarzmem kulowym? https://www.mojehobby.pl/products/He-111H-6-Gun-Barrels-Late-Version-Hasegawa.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FLECZER Napisano 27 Grudnia 2024 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2024 Niestety nie. Chcę wykonać taką wersję panharda jak na zdjęciu. Od razu widać czego potrzebuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 29 Grudnia 2024 Share Napisano 29 Grudnia 2024 Będzie problem bo w modelu jest to owiewka. Mogę ci podesłać szkic z wymiarami żeby dorobić z kawałka tworzywa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FLECZER Napisano 29 Grudnia 2024 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2024 Godzinę temu, Adamo722 napisał: Będzie problem bo w modelu jest to owiewka. Mogę ci podesłać szkic z wymiarami żeby dorobić z kawałka tworzywa. Nie każdy model kończy na witrynie. Czasem lądują w w koszu. Jako że z wiekiem robię coraz bardziej leniwy to liczę na jakiś złom modelarski Terminy mnie nie gonią więc to nic pilnego (plany na rok raczej 2026-27). Ostatecznie będę sobie musiał faktycznie taki element wystrugać a wtedy wymiary będą na wagę złota. Byłbym wdzięczny za taki szkic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi