jonnym Napisano 2 Listopada 2008 Napisano 2 Listopada 2008 Witam.Dzis piekna pogoda wiec postanowiłem porobic kilka fotek DAFa a ze w galerii jeszcze mnie nie widzieli wiec go pokaze. Model jest z pudełka, nie jest robiony wg. jakiegos orginału. Dodałem tylko kilka elementów upiększających z zestawu truck accessories i własne malowanie wiec nic specjalnego w nim nie ma. Oto fotki... created by picasa2html Cytuj
Paweł216 Napisano 2 Listopada 2008 Napisano 2 Listopada 2008 Który jest to twój model??? Fajny pomysł z malowaniem Cytuj
misiek14pl Napisano 2 Listopada 2008 Napisano 2 Listopada 2008 Malowanie fajne model też fajny ale ten tylni zderzak ... niepodoba mi sie Pozdrawiam Michał Cytuj
zbiegu Napisano 2 Listopada 2008 Napisano 2 Listopada 2008 No jonnym, nareszcie cały rok się wystał na półce i jest wkońcu, ja miałem ten model w rękach także moje zdanie znasz. Na zdjęciach nawet ładniejszy Cytuj
Bodzio Napisano 2 Listopada 2008 Napisano 2 Listopada 2008 Bardzo ładny truck , fotki też spoko. Najbardziej podoba mi się malowanie . Ogólnie ciekawie zrobiony model . P.S. Jeżeli masz w kolekcji więcej trucków to pochwal się Pozdrawiam. Cytuj
zbiegu Napisano 2 Listopada 2008 Napisano 2 Listopada 2008 Bardzo ładny truck , fotki też spoko. Najbardziej podoba mi się malowanie . Ogólnie ciekawie zrobiony model . P.S. Jeżeli masz w kolekcji więcej trucków to pochwal się Pozdrawiam. Tak jonnym "FH- cza" pokaż Cytuj
KRUGER_MAN Napisano 2 Listopada 2008 Napisano 2 Listopada 2008 Musze sie przyznać że ja FHcza już widziałem , naprawde świetny jest . No ale teraz o DAFie , piękne malowanie , lakier jest bdb jakości , jednak ten zderzak mi jakos nie przypadł do gustu i te naklejki na owiewce przeciw słonecznej . Cytuj
jonnym Napisano 2 Listopada 2008 Autor Napisano 2 Listopada 2008 dzieki chłopaki za komentarze. DAF był moim 3 modelem. Pojawiły sie pytania o VOLVO wiec w najblizszym czasie postaram sie wystawic zdjecia. Jezeli chodzi o tylni zderzak...ile ludzi tyle opini...pozdrowionka... Cytuj
Szakal85 Napisano 2 Listopada 2008 Napisano 2 Listopada 2008 Jedna z lamp na tylnym zderzaku jest krzywo, tzn. nie jest w linii z pozostałymi. Cytuj
Kamil Trucker Napisano 2 Listopada 2008 Napisano 2 Listopada 2008 Model ogólnie bardzo ładnie i starannie zrobiony.Kolory pasujące tylko ten zderzak tylni... Jak dla mnie psuje urok całemu modelowi...Ale jeśli Tobie się podoba to ja nie mam nic tu do gadania. Pozdrawiam Cytuj
leszczyk94 Napisano 7 Listopada 2008 Napisano 7 Listopada 2008 Bardzo ciekawe malowanie , super truck !!! Pozdrawiam ! Cytuj
jonnym Napisano 7 Listopada 2008 Autor Napisano 7 Listopada 2008 dziekuje. ale nic tu takiego specjalnego nie ma.model robiony jakis czas temu i bez jakiegos konkretnego pomusłu...na forum duzo sie mozna nauczyc bo modele sa naprawde ładnie robione i jest wiele ciekawych pomysłow.a to?jak sie komus podoba to sie ciesze bo mi tez. A postaram sie pokazac juz cos lepszego....pozdrowionka Cytuj
rafcio89 Napisano 8 Listopada 2008 Napisano 8 Listopada 2008 Model ładnie wykonany, ale to jest 95XF, produkowany od 1997 do 2002 roku, XF95 robiony był od 2002. Cytuj
zbiegu Napisano 8 Listopada 2008 Napisano 8 Listopada 2008 tak, ale w tym wypadku 2006 to jest rok wykonania modelu a nie oryginału Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi