jonnym Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 Witam.Dzis piekna pogoda wiec postanowiłem porobic kilka fotek DAFa a ze w galerii jeszcze mnie nie widzieli wiec go pokaze. Model jest z pudełka, nie jest robiony wg. jakiegos orginału. Dodałem tylko kilka elementów upiększających z zestawu truck accessories i własne malowanie wiec nic specjalnego w nim nie ma. Oto fotki... created by picasa2html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 Który jest to twój model??? Fajny pomysł z malowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek14pl Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 Malowanie fajne model też fajny ale ten tylni zderzak ... niepodoba mi sie Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 No jonnym, nareszcie cały rok się wystał na półce i jest wkońcu, ja miałem ten model w rękach także moje zdanie znasz. Na zdjęciach nawet ładniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 Bardzo ładny truck , fotki też spoko. Najbardziej podoba mi się malowanie . Ogólnie ciekawie zrobiony model . P.S. Jeżeli masz w kolekcji więcej trucków to pochwal się Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 Bardzo ładny truck , fotki też spoko. Najbardziej podoba mi się malowanie . Ogólnie ciekawie zrobiony model . P.S. Jeżeli masz w kolekcji więcej trucków to pochwal się Pozdrawiam. Tak jonnym "FH- cza" pokaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 Musze sie przyznać że ja FHcza już widziałem , naprawde świetny jest . No ale teraz o DAFie , piękne malowanie , lakier jest bdb jakości , jednak ten zderzak mi jakos nie przypadł do gustu i te naklejki na owiewce przeciw słonecznej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 2 Listopada 2008 Autor Share Napisano 2 Listopada 2008 dzieki chłopaki za komentarze. DAF był moim 3 modelem. Pojawiły sie pytania o VOLVO wiec w najblizszym czasie postaram sie wystawic zdjecia. Jezeli chodzi o tylni zderzak...ile ludzi tyle opini...pozdrowionka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 Jedna z lamp na tylnym zderzaku jest krzywo, tzn. nie jest w linii z pozostałymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil Trucker Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 Model ogólnie bardzo ładnie i starannie zrobiony.Kolory pasujące tylko ten zderzak tylni... Jak dla mnie psuje urok całemu modelowi...Ale jeśli Tobie się podoba to ja nie mam nic tu do gadania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszczyk94 Napisano 7 Listopada 2008 Share Napisano 7 Listopada 2008 Bardzo ciekawe malowanie , super truck !!! Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 7 Listopada 2008 Autor Share Napisano 7 Listopada 2008 dziekuje. ale nic tu takiego specjalnego nie ma.model robiony jakis czas temu i bez jakiegos konkretnego pomusłu...na forum duzo sie mozna nauczyc bo modele sa naprawde ładnie robione i jest wiele ciekawych pomysłow.a to?jak sie komus podoba to sie ciesze bo mi tez. A postaram sie pokazac juz cos lepszego....pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafcio89 Napisano 8 Listopada 2008 Share Napisano 8 Listopada 2008 Model ładnie wykonany, ale to jest 95XF, produkowany od 1997 do 2002 roku, XF95 robiony był od 2002. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 8 Listopada 2008 Share Napisano 8 Listopada 2008 tak, ale w tym wypadku 2006 to jest rok wykonania modelu a nie oryginału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi