Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.Dzis piekna pogoda wiec postanowiłem porobic kilka fotek DAFa a ze w galerii jeszcze mnie nie widzieli wiec go pokaze. Model jest z pudełka, nie jest robiony wg. jakiegos orginału. Dodałem tylko kilka elementów upiększających z zestawu truck accessories i własne malowanie wiec nic specjalnego w nim nie ma. Oto fotki...

S7300508.JPG

S7300510.JPG

S7300511.JPG

S7300512.JPG

S7300513.JPG

S7300514.JPG

bypicasa2html.gifcreated by picasa2html

Napisano

No jonnym, nareszcie cały rok się wystał na półce i jest wkońcu, ja miałem ten model w rękach także moje zdanie znasz.

Na zdjęciach nawet ładniejszy

Napisano

Bardzo ładny truck , fotki też spoko. Najbardziej podoba mi się malowanie . Ogólnie ciekawie zrobiony model .

P.S. Jeżeli masz w kolekcji więcej trucków to pochwal się

Pozdrawiam.

Napisano
Bardzo ładny truck , fotki też spoko. Najbardziej podoba mi się malowanie . Ogólnie ciekawie zrobiony model .

P.S. Jeżeli masz w kolekcji więcej trucków to pochwal się

Pozdrawiam.

Tak jonnym "FH- cza" pokaż

Napisano

Musze sie przyznać że ja FHcza już widziałem , naprawde świetny jest . No ale teraz o DAFie , piękne malowanie , lakier jest bdb jakości , jednak ten zderzak mi jakos nie przypadł do gustu i te naklejki na owiewce przeciw słonecznej .

Napisano

dzieki chłopaki za komentarze. DAF był moim 3 modelem. Pojawiły sie pytania o VOLVO wiec w najblizszym czasie postaram sie wystawic zdjecia. Jezeli chodzi o tylni zderzak...ile ludzi tyle opini...pozdrowionka...

Napisano

Model ogólnie bardzo ładnie i starannie zrobiony.Kolory pasujące tylko ten zderzak tylni... Jak dla mnie psuje urok całemu modelowi...Ale jeśli Tobie się podoba to ja nie mam nic tu do gadania. Pozdrawiam

Napisano

dziekuje. ale nic tu takiego specjalnego nie ma.model robiony jakis czas temu i bez jakiegos konkretnego pomusłu...na forum duzo sie mozna nauczyc bo modele sa naprawde ładnie robione i jest wiele ciekawych pomysłow.a to?jak sie komus podoba to sie ciesze bo mi tez. A postaram sie pokazac juz cos lepszego....pozdrowionka

Napisano

Model ładnie wykonany, ale to jest 95XF, produkowany od 1997 do 2002 roku, XF95 robiony był od 2002.