Adamos13 Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 Witam postanowiłem pokazać mój ostatni sklejony model. Model to M-998 CARGO firmy Academy bardzo miły w pracy choć czasami miałem pewne dylematy. Model nie brudzony i tak pewnie zostanie. Pozdrawiam i czekam na opinie Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 Ladnie sklejony i pomalowany. Fajne fotki. Dwa "ale", na wydechu widac slady po niedoszlifowanym laczeniu, i ta antena za krzywa i gruba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 Fajny HMMWV, ale co to za kółeczka na pace? PS. jak go się sklejało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazio Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 co to za kółeczka na pace? Jak widzę, jedyne słuszne, czyli od jedynki (dla mnie z tego Hummera najciekawsze elementy to właśnie te kółka), wyglądają na zvezdowe. Co one tam robią? Czyżby załoga z "trójbarwnego jeepa" znalazła na postoju ? I czemu machnięte na piaskowo? Niewiele jedynek "dożyło" 1943 roku, no chyba, że to ten "afrykański piaskowy" dla DAK. P.S. Czy autor modelu słyszał o szpachli, bo jakoś nieusunięte jamki skurczowe z podwozia na to nie wskazują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LEOPARD1974 Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 Jeżeli model nie brudzony,to ten wydech za bardzo rdzawy mi się wydaje,ale jako całość robi pozytywne wrażenie.Nieżle wykonany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba_t Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 Hej ładny ten młotek i generalnie w tym rzecz pobrudź go, zanurz w błocie i taka uwaga: w zestawie siatka osłaniająca wydech przygotowany do brodzenia jest tragiczna, bo jej po prostu nie ma. Jeśli nie stosowałeś blach to poprostu osłonę pomaluj tak jak "młotka", wyglądać będzie o niebo lepiej. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 3 Listopada 2008 Share Napisano 3 Listopada 2008 Witam.Moim skromnym zdaniem (samolociarza)model wyglada dobrze-lecz bedzie wygladal b.dobrze po calym tym usyfieniu.A jak postawisz go na jakiejs dioramce bedzie cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamos13 Napisano 3 Listopada 2008 Autor Share Napisano 3 Listopada 2008 Wielkie dzięki za opinie już się tłumaczę adamkijak - antenka pójdzie do poprawy teraz to zauważyłem mroko94 - kółka odpowiedział doskonale kazio , jak się sklejało;przyjemnie chociaż zawieszenie to ma pokomplikowane jak sudoku ogólnie 4+ kazio - kółeczka skąd pochodzą to Wiesz a znalazły się tam dla ''zapełnienia powierzchni'' tak jak skrzynka z t-34 kanistry są z modelu a docelowo znajdzie się tam jeszcze skrzynia z karabinem z wersji 1025 jakieś kartony i może coś z zestawu Academy - US MACHINE GUN SET Jamki skurczowe no cóż podwozie powstało w ciągu 2 dni na wystawie jaką organizuje KSML podczas '' Balonów '' więc przeoczyłem LEOPARD1974 - dzięki seba_t - nie widziałem ani jednego zdjęcia z pomalowaną siatką w kamo więc uznałem że Gunmetal to max. Blach nie stosowałem dorobiłem tylko wciągarkę ale to tyle wojtas - dzięki - Czyżbyś miał coś z jasnowidza ? Jeszcze raz dzięki jak co to walić śmiało pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corsair Napisano 30 Grudnia 2008 Share Napisano 30 Grudnia 2008 Zgadzam się z przedmówcami Wypadało by go chociaż okurzyć, bo wygląda jakby do Słomczyna na giełdę jechał takie wyplakowane opony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 30 Grudnia 2008 Share Napisano 30 Grudnia 2008 Ładny. Czysto pomalowany i sklejony. No i nie będę powtarzał słów przedmówców co do brudzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi