unicaunica Napisano 6 Stycznia Share Napisano 6 Stycznia Witam w tej części tego forum mnie jeszcze nie było. Pierwszy raz zabieram się za takie coś i zobaczymy co z tego wyjdzie. Wybrane malowanie i to co zmontowane (konsola tylko na przymiarkę). 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 6 Stycznia Share Napisano 6 Stycznia dzięki za maxi zbliżenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unicaunica Napisano 12 Stycznia Autor Share Napisano 12 Stycznia Baterie i IRS odpalone, znaczy się monitory coś tam wyświetlają 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unicaunica Napisano 18 Stycznia Autor Share Napisano 18 Stycznia Kolejny etap wnętrza, nie wiem na ile co będzie widoczne na koniec ale mam nadzieję że dostatecznie mało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unicaunica Napisano 21 Stycznia Autor Share Napisano 21 Stycznia Poprawiłem fotele, uzupełniłem brakujące meble. Wnętrze już lepsze nie będzie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unicaunica Napisano 3 Lutego Autor Share Napisano 3 Lutego Zamykanie kadłuba na sucho było łatwiejsze niż z klejem ale jakoś zszedł się do ...w całość. Zabawa z silnikami zakończyła się częściowym demontażem ich osprzętu bo pokrywy się nie zamknely. Teraz muszę się rozeznać które szpary mają zostać a które nie Podwieszenia tylko prognostyczne. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 3 Lutego Share Napisano 3 Lutego Trzymam kciuki... ciekaw jestem efektu końcowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unicaunica Napisano 22 Lutego Autor Share Napisano 22 Lutego Troszkę czasu minęło i są pewne postępy. Przyznam się że relacja jest zawsze krok z tyłu za stanem bieżącym. Cała bryła została już zamknięta i nawet jako tako się spasowała, to pierwsza z moich poważniejszych obaw. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unicaunica Napisano 28 Lutego Autor Share Napisano 28 Lutego Kilka psikniec farba później i efekty są takie: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unicaunica Napisano 6 Marca Autor Share Napisano 6 Marca Drobne postępy i niedociągnięcia które wychodzą dopiero na zdjęciach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unicaunica Napisano 19 Marca Autor Share Napisano 19 Marca Teraz już wiem dlaczego wybrane malowanie jest tak nieczęsto spotykane (w sumie nie znalazłem żadnego modelu). Kalkomanie są dość kruche co w połączeniu z ich rozmiarem na ogonie sprawia wiele trudności. Dodatkowo element na wypukła cześć jest za mały. Wyszło jak wyszło walka trwa nadal 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 19 Marca Share Napisano 19 Marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi