Longer08 Napisano 3 Listopada 2008 Share Napisano 3 Listopada 2008 (edytowane) Witam Was! Oto mój pierwszy model Wątek warsztatowy TU Jestem z niego nawet zadowolony, chociaż wiem że jest "trochę niedociągnięć Haubica jest z technik brudzingowych jedynie złoszowana. Zapraszam do galerii i proszę o komentarze Wiem, że te fotki są dość kiepskie ale się starałem. Uczę się je robić i jeszcze nie wychodzą tak jakbym chciał... albo mam kiepski aparat Edytowane 3 Listopada 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 3 Listopada 2008 Share Napisano 3 Listopada 2008 Na I rzut oka wygląda całkiem ok ale: - troche się błyszczy - anteny wydają się za grube - kalki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Longer08 Napisano 3 Listopada 2008 Autor Share Napisano 3 Listopada 2008 Właśnie z tym błyszczeniem to został pociągnięty z pactry clear matt wydaje mi się że jest dobrze tylko właśnie te fotki mi takie świecące powychodziły (nie umiem dobrze doświetlić modelu) A co do antenek to możliwe, bo robiłem je "na czuja" z rozciągniętej ramki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 3 Listopada 2008 Share Napisano 3 Listopada 2008 miałeś poprawić KM bardzo fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Longer08 Napisano 3 Listopada 2008 Autor Share Napisano 3 Listopada 2008 miałeś poprawić KM Ale on się serio nie świeci To te zdjęcia bo popatrz na 1. jak psu ... zgadzam się w 100% na 2. już mniej ale popatrz na 5. i 7. zdjęciu jest ok. Przynajmniej tak mi się wydaje moim laickim okiem bardzo fajny Very Happy Dzięki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 3 Listopada 2008 Share Napisano 3 Listopada 2008 A widziałeś KM?? źródło wikipedia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 3 Listopada 2008 Share Napisano 3 Listopada 2008 Ale on się serio nie świeci tu nie chodzi o świecenie chodzi o kolory, wzoruj sie na zdjęciu zamieszczonym przez mroko94 i popraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Longer08 Napisano 3 Listopada 2008 Autor Share Napisano 3 Listopada 2008 Rzeczywiście dałem ciała Poprawię w najbliższym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 3 Listopada 2008 Share Napisano 3 Listopada 2008 Jesteś pewien, że to mat? No kurde świeci się. Może lakier nie był dobrze wymieszany? Czasem trzeba patyczkiem z dna wyciągnąć tego gluta i go rozmieszać w tej buteleczce/pojemniczku. Samo potrząsanie nie styka. Jak było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Longer08 Napisano 3 Listopada 2008 Autor Share Napisano 3 Listopada 2008 Jak było? A było to tak że wytrząsałem tą buteleczką, tak że jakby tam był astronauta to by zwymiotował później oczywiści jeszcze wykałaczką po dnie i ogólne mieszanie (gluta na dole nie było). Jeszcze mnie taka myśl naszła, bo matem pojechałem tylko jedną warstwę. To może być przyczyna? A może od flash'a w aparacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 3 Listopada 2008 Share Napisano 3 Listopada 2008 To może być przyczyna? A może od flash'a w aparacie? ConfusedKoniecznie zrób fote bez tego niszczyciela modeli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 3 Listopada 2008 Share Napisano 3 Listopada 2008 Modelik przyjemny dla oka, błędy pokazali poprzednicy, więc nie mam nic więcej do powiedzenia. Ogólnie jest dobrze, a nawet bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barcel Napisano 4 Listopada 2008 Share Napisano 4 Listopada 2008 Ładny. Podoba mi się a dodatkowy plus masz u mnie że to moja ulubiona artyleria współczesna:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 4 Listopada 2008 Share Napisano 4 Listopada 2008 Bardzo ładny debiut! Jak dla mnie tylko kalkomania rzuca się w oczy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Longer08 Napisano 4 Listopada 2008 Autor Share Napisano 4 Listopada 2008 A tu jeszcze fotki robione bez flash'a: A tutaj z innymi ustawieniami aparatu: Które fotki wg Was lepsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 4 Listopada 2008 Share Napisano 4 Listopada 2008 Te pierwsze dwa które są na biało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 4 Listopada 2008 Share Napisano 4 Listopada 2008 Ja tylko 2 słowa, fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi